Χρηστίδου για το διαζύγιο με το Μαραντίνη: «Έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, πολλά χρόνια! Δε φοβάμαι τίποτα πια»

Οι δηλώσεις για τα παιδιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χρηστίδου για το διαζύγιο με το Μαραντίνη: «Έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, πολλά χρόνια! Δε φοβάμαι τίποτα πια»

Η Σίσσυ Χρηστίδου τα τελευταία χρόνια έχει δει να συμβαίνουν πολύ όμορφα πράγματα στη ζωή της και παράλληλα να δοκιμάζεται και με πιο δυσάρεστες στιγμές, που αφενός επέλεξε και αφετέρου η ζωή της έφερε.

Για όλα αυτά τα όμορφα και δυσάρεστα μίλησε λοιπόν η παρουσιάστρια με ειλικρίνεια την Παρασκευή 22/9 στην εκπομπή Ελένη (δείτε εδώ την αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη όταν την είδε).

Μια προσωπική επιλογή, που πήρε μεγάλη έκταση είναι το διαζύγιό της με το Θοδωρή Μαραντίνη, με πολλά προσωπικά κομμάτια του πρώην ζευγαριού να βγαίνουν στη δημοσιότητα παρά τη θέληση της παρουσιάστριας.

Η ίδια τόνισε για μία ακόμη φορά, πως προτεραιότητα της είναι, ήταν και θα είναι τα παιδιά της και πως το διαζύγιο της το χειρίστηκε πάνω από όλα ως μητέρα, με σκοπό να προστατευτούν οι δύο γιοί της.

Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου για το διαζύγιο της με το Θοδωρή Μαραντίνη

«Πήρα μια απόφαση που θεωρώ, ότι δε θέλει ιδιαίτερη γενναιότητα, αλλά θέλει ενσυναίσθηση και δύναμη. Αυτή την απόφαση την έχω πάρει εδώ και καιρό, απλά επειδή η ασθένεια της μητέρας μου, που αυτό είναι το πιο σκληρό πράγμα που μου έχει συμβεί, με βοήθησε να αντιμετωπίσω όλα τα υπόλοιπα σαν να είναι λιγότερα βαριά απ΄ ότι θα τα αντιμετώπιζα αν δεν υπήρχε αυτό.

Οπότε με βοήθησε σε αυτό το κομμάτι και έγινα πιο διεκπεραιωτική. Δεν έκανα αυτά, που θα έπρεπε να κάνω και αφοσιώθηκα στα μαμά μου. Ήμουν τη μισή εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και την άλλη μισή εδώ, έψαχνα γιατρούς, μιλούσα με όσους μπορούσα... Μπορεί να φαίνεται σε κάποιον, που δεν ξέρει...οι αντιδράσεις να φαίνονται πολύ βιαστικές, αλλά τα έχω ζυγίσει όλα πολύ καλά και έχω κάνει πάρα πολλή υπομονή, πολλά χρόνια, δεν είμαι παρορμητικός άνθρωπος, καθόλου», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Το χειρίστηκα σαν μητέρα με αυτό το ρόλο και μόνο. Στο δικό μου μυαλό θεωρούσα, ότι είναι όλα προφανή και μετά κατάλαβα, ότι δεν είναι…Διάλεξα να κρατήσω τη σιωπή μου και να προφυλάξω τα παιδιά μου. Δε με νοιάζει τι θα πει ο καθένας. Αποφάσισα, γιατί ζούσα με αυτό τον φόβο ότι μπορεί να συμβεί, ότι δε θα φοβηθώ άλλο. Φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Δε φοβάμαι όμως γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δε φοβάμαι τίποτα πια», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η συγκίνηση για την απώλεια της μητέρας της

«Πίστευα, ότι δε μπορώ να το αντιμετωπίσω αυτό. Πίστευα, ότι αν κάτι τέτοιο συμβεί, δε θα μπορούσα να σταθώ, στάθηκα. Και με έκανε να νιώσω πάρα πολύ δυνατή εκείνη η στιγμή. Μετά έπρεπε να ζήσω όλη αυτή την ιστορία, όπως κάθε άνθρωπος τη ζει. Αλλά επειδή είχα περάσει πάρα πολύ πόνο και είχα και μεγάλη ανακούφιση από τον πόνο, που γλίτωσε η ίδια, εκείνη η στιγμή ήταν μαγική παρόλο που ήταν τραγική. Κάναμε πολλή ώρα να φωνάξουμε τους γιατρούς», είπε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.