Βάφτιση Νουνίτο: Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τους καλεσμένους - Αγχωμένος έξω από το κτήμα ο Αλεξάνδρου

Στο πλευρό του ο κολλητός και κουμπάρος, Γιώργος Μανίκας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα (22/9) βάφτιση γίνεται με τον Νουνίτο, το γιο της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου να παίρνει το όνομα ''Πάρης'', που διάλεξαν οι γονείς του με νονούς τη Στέλλα Πάσσαρη και το Γιώργο Μανίκα.

Το ζευγάρι και οι άμεσα συνδεδεμένοι με τη βάφτιση από νωρίς σήμερα (22/9) είναι στον πυρετό των ετοιμασιών για το μυστήριο και το πάρτι, που θα ακολουθήσει στη συνέχεια στη Βαρυμπόμπη.

Δείτε επίσης: Τούνη - Αλεξάνδρου: Αποκλειστική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής πριν τη βάφτιση του Νουνίτο

Οι πρώτες φωτογραφίες έξω από το κτήμα της βάφτισης του Νουνίτο

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε διακριτικά έξω από το κτήμα, και απαθανάτισε τους πρώτους καλεσμένους! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Μανίκας δεν είχαν ετοιμαστεί ακόμη, ωστόσο είχαν τα ρούχα μαζί τους σε κρεμάστρες.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εθεάθη από τους πρώτους καλεσμένους να μπαίνει στο κτήμα, με μαύρο μίνι φόρεμα και τεράστιο χαμόγελο για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή των φίλων της.

Αλεξανδράκη
Αλεξάνδρου
Μανίκας

Στη συνέχεια, κατέφθασαν στο κτήμα ο Νικηφόρος, η Κέλλυ Κελεκίδου μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και ο Τζέιμς Καφετζής μαζί με συνοδό.

Νικηφόρος
Κουρκούλης - Κελεκίδου
Τζέιμς Καφτεζής

Προβλήματα λίγο πριν το μυστήριο

Πριν από λίγες ημέρες, η διάσημη Influencer αποκάλυψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως τελικά θα παρευρεθούν 30 άτομα παραπάνω από όσα υπολόγιζαν με τον σύντροφό της. Αυτό φαίνεται πως δημιούργησε μπερδέματα όσον αφορά στις μπομπονιέρες, το φαγητό και τα τραπέζια στο γλέντι, τα οποία μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 21/9 δεν είχαν λυθεί.

«Σήμερα η μέρα ήταν τρελή. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ούτε με τα τραπέζια, ούτε με την αρίθμηση. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Έχω αγχωθεί αρκετά, δεν ξέρω τι θα γίνει, γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν ούτε μπομπονιέρες ούτε φαγητό για τόσα άτομα τα οποία θα έρθουν αύριο. Θα σκαρώσει κάτι ο Στέφανος πιστεύω, δεν ξέρω τι θα κάνει. Αχ Θέε μου!», είπε χαρακτηριστικά.