Τούνη - Αλεξάνδρου: Αποκλειστική εξέλιξη της τελευταίας στιγμής πριν τη βάφτιση του Νουνίτο

Τι ζήτησε το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από νωρίς σήμερα (22/9) η οικογένεια Αλεξάνδρου - Τούνη μαζί με τους καλούς τους φίλους ετοιμάζονται για το μυστήριο της βάφτισης, καθώς σε λίγες ώρες από τώρα ο Νουνίτο θα λέγεται πλέον και επίσημα Πάρης.

Το ζευγάρι τρέχει στην κυριολεξία να τα προλάβει όλα, καθώς την τελευταία στιγμή υπήρξαν μερικά απρόβλεπτα περιστατικά (δείτε εδώ). Φυσικά και η Ιωάννα - Δημήτρης δεν πτοούνται, καθώς βρέθηκαν στο κτήμα λίγο πριν το μυστήριο για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Βάφτιση Νουνίτο: Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τους καλεσμένους - Αγχωμένος έξω από το κτήμα ο Αλεξάνδρου

Η απόφαση της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου την ημέρα της βάφτισης

Μια ακόμη εξέλιξη της τελευταίας στιγμή και αποκλειστική από το Youweekly.gr είναι, πως το ζεύγος έκανε μια θερμή παράκληση προς τους δημοσιογράφους, που έχουν σπεύσει κάτω από το σπίτι τους και έξω από το κτήμα να μην τραβήξουν υλικό, μιας και πρόκειται για μία ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή τους σε συνδυασμό με το γεγονός, πως δε δείχνουν το πρόσωπο του μωρού.

Που βρίσκονται οι κολλητοί Τούνη & Αλεξάνδρου λίγο πριν το μυστήριο

Το μωρό είναι με τον μπαμπά του, καθώς η Ιωάννα μαζί με την νονά, Στέλλα Πάσσαρη ετοιμάζονται στο σπίτι της πρώτης, με την Στέλλα να μαθαίνει παράλληλα το ''Πιστεύω'' (δείτε εδώ).

Βάφτιση Τούνη - Νουνίτο

Όσοι αναρωτιέστε, που είναι και τι κάνει η ελληνική showbiz και στενοί φίλοι του ζευγαριού, πριν το μυστήριο είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε. Η Δήμητρα Αλεξάνδράκη ετοιμάστηκε στο σπίτι της, με make up artist και στη συνέχεια για να τα προλάβει όλα, έτρωγε στο αμάξι της, καθοδόν για το μυστήριο.

Βάφτιση Τούνη - Αλεξανδράκη

Παράλληλα ο δεύτερος νονός και κολλητός του Αλεξάνδρου, Γιώργος Μανίκας ήταν μαζί με το γιο του και μεγάλη του αδυναμία, ο οποίος είχε ντυθεί σα μεγάλος κύριος με λευκό πουκάμισο και μπλε παντελόνι.

Βάφτιση Τούνη - Γιος Μανίκα

Λίγο μετά η νονά έκανε το πρώτο Instagram story της, βαμμένη, χτενισμένη, καθώς μας έδειξε και ένα μέρος από το ρούχο της σε μπλε απόχρωση, ενώ δε δίστασε να μοιραστεί και το άγχος της.