Συγκινημένοι η Ιωάννα Τούνη & ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Βαφτίστηκε και επίσημα ο Νουνίτο (Βίντεο)

Φωτογραφίες με τους νονούς του Πάσσαρη και Μανίκα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκινημένοι η Ιωάννα Τούνη & ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Βαφτίστηκε και επίσημα ο Νουνίτο (Βίντεο)

Με μεγάλη συγκίνηση και υπό το βλέμμα της οικογένειας και των φίλων της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 22/9 η βάφτιση του Νουνίτο ή αλλιώς του μικρού Πάρη από εδώ και στο εξής.

Νονοί αυτού οι κολλητοί του ζευγαριού, Στέλλα Πάσσαρη και Γιώργος Μανίκας με τους δύο να είναι εμφανώς συγκινημένοι, όπως φάνηκε στα πρώτα βίντεο, που δημοσιεύτηκαν στα social media.

Η Τούνη και ο Αλεξάνδρου έστεκαν δίπλα από την κολυμπήθρα και παρατηρούσαν, πως αντιδράει ο γιος τους με τον Δημήτρη να φωνάζει ''μπράβο, μπράβο'', που ο μικρός του απολάμβανε τη στιγμή!

Δείτε επίσης: Βάφτιση Νουνίτο: Υπερθέαμα το φόρεμα της Ιωάννας Τούνη - Αέρινο, με ανοιχτή πλάτη και σκίσιμο στο πόδι

Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο από τη βάφτιση του Νουνίτο

Τούνη - Βάφτιση Νουνίτο

Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τους καλεσμένους

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε διακριτικά έξω από το κτήμα, και απαθανάτισε τους πρώτους καλεσμένους! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Μανίκας δεν είχαν ετοιμαστεί ακόμη, ωστόσο είχαν τα ρούχα μαζί τους σε κρεμάστρες.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εθεάθη από τους πρώτους καλεσμένους να μπαίνει στο κτήμα, με μαύρο μίνι φόρεμα και τεράστιο χαμόγελο για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή των φίλων της.

Αλεξανδράκη

ΑλεξάνδρουΜανίκας

Στη συνέχεια, κατέφθασαν στο κτήμα ο Νικηφόρος, η Κέλλυ Κελεκίδου μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και ο Τζέιμς Καφετζής μαζί με συνοδό.

ΝικηφόροςΚουρκούλης - ΚελεκίδουΤζέιμς Καφτεζής