Αναβλήθηκε ξανά ο γάμος της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη - Τι συμβαίνει με το ζευγάρι

Η αποκάλυψη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Αντωνά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν την Παρασκευή 22/9 με τη ραδιοφωνική παραγωγή να σχολιάζει τα επαγγελματικά της και τη σχέση της με τον Άρη Σοϊλέδη.

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και μαζί τα τελευταία χρόνια με τους δύο να έχουν μιλήσει ανοιχτά για την επιθυμία τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με το γάμο τους ωστόσο να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή (δείτε εδώ την αλήθεια).

Για μία ακόμη φορά, η Μαρία Αντωνά ξεκαθάρισε, πως δεν έχει συμβεί τίποτα ανάμεσα σε εκείνη και στον Σοϊλέδη και πως πολύ σύντομα θα δούμε εκείνη νύφη και τον καλό της γαμπρό.

Ο λόγος που δεν συνέβη ο γάμος της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη

«Τίποτα δεν έγινε παιδιά, είμαστε τέλεια, είμαστε υπέροχα δεν θα αργήσει πάρα πολύ, όλα είναι καλά και υπέροχα, θα έρθει σύντομα. Έχουμε βρει δύο νυφικά...εκκλησία νομίζω έχει το κέντρο, που έχουμε διαλέξει μέσα», είπε η Μαρία Αντωνά.

Η αποκάλυψη του Σοϊλέδη για τον γάμο του

«Σύντομα θα γινεί. Έχουμε κλείσει ημερομηνία, θα την μάθετε σύντομα. Δεν την λέμε ακόμα. Αρκετοί από εσάς θα είστε καλεσμένοι. Κάμερες μέσα δεν θέλουμε, ούτε στο πάρτι. Απέξω μπορεί να είναι, να μιλήσουμε ναι», αποκάλυψε ο Άρης Σοϊλέδης.