Βάφτιση Νουνίτο: Με βεγγαλικά και σαμπάνιες - Η είσοδος Τούνη & Αλεξάνδρου με τους νονούς και το μωρό στη δεξίωση

Αμέσως μετά το μυστήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Η βάφτιση του Νουνίτο μετά από πολύ μεγάλη προετοιμασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία σ ό,τι αφορά το μυστήριο και στη συνέχεια ακολούθησε μια δεξίωση, που θα εξελιχθεί μετά το φαγητό σε coctail party.

Μέσα από βίντεο, που δημοσίευσαν οι φίλοι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο instagram είδαμε την άφιξη του ζευγαριού στη δεξίωση του κτήματος, η οποία είχε βεγγαλικά και ένα παιδικό τραγουδάκι να παίζει από πίσω.

Ο μικρός Πάρης μοιραζόταν στην αγκαλιά των γονιών και των νονών του, Στέλλας Πάσσαρη και Γιώργου Μανίκα, με τους 4 τους να σερβίρονται παράλληλα από ένα ποτήρι σαμπάνια (δείτε εδώ τι φόρεσε η Ιωάννα Τούνη).

Η στιγμή που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπήκαν στη δεξίωση της βάφτισης

Οι πρώτες αποκλειστικές φωτογραφίες από τους καλεσμένους

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε διακριτικά έξω από το κτήμα, και απαθανάτισε τους πρώτους καλεσμένους! Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιώργος Μανίκας δεν είχαν ετοιμαστεί ακόμη, ωστόσο είχαν τα ρούχα μαζί τους σε κρεμάστρες.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εθεάθη από τους πρώτους καλεσμένους να μπαίνει στο κτήμα, με μαύρο μίνι φόρεμα και τεράστιο χαμόγελο για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή των φίλων της.

ΑλεξανδράκηΑλεξάνδρουΜανίκας

Στη συνέχεια, κατέφθασαν στο κτήμα ο Νικηφόρος, η Κέλλυ Κελεκίδου μαζί με τον Νίκο Κουρκούλη και ο Τζέιμς Καφετζής μαζί με συνοδό.

ΝικηφόροςΚουρκούλης - ΚελεκίδουΤζέιμς Καφτεζής