Πρεμιέρα I Love Σουκου: Χορεύοντας στο πλατό η είσοδος της Μπέττυς Μαγγίρα, έτρεμε από το άγχος - «Πιστεύω θα ριζώσω εδώ»

Τα πρώτα λόγια και οι αγκαλιές με τον Δημήτρη Μακαλιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα I Love Σουκου: Χορεύοντας στο πλατό η είσοδος της Μπέττυς Μαγγίρα, έτρεμε από το άγχος - «Πιστεύω θα ριζώσω εδώ»

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου σήμερα και η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε πρεμιέρα στο κανάλι του ΑΝΤ1 με την ολοκαίνουρια εκπομπή της "I Love Σουκού" στις 9:50 ακριβώς. Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό με ρετρό διάθεση, χορεύοντας στο πλατό της, το οποίο ονομάζει βίλα Μαγγίρα και, όπως εξήγησε στη συνέχεια, πρόκειται για το "εξοχικό" της, στο οποίο θα φιλοξενούνται όλοι οι καλεσμένοι της την υπόλοιπη χρονιά.

Ήταν αρκετά αγχωμένη στην αρχή, χωρίς να μπορεί να αναπνεύσει σωστά: «Να πάρω μία ανάσα, έχω τρακ! Έτσι είναι οι πρεμιέρες όμως...», είπε αρχικά και αφού ξενάγησε τους τηλεθεατές στο στούντιο και στο νέο της σπίτι, θέλησε να ευχαριστήσει τον σταθμό που της έκανε την πρόταση και την υποδέχθηκε θερμά. «Πιστεύω θα ριζώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά, κάτι που δηλώνει πως δεν θα είναι μία συνεργασία ενός έτους ή εφήμερη γενικότερα.

Δείτε επίσης: «Δεν είναι αλήθεια αυτό, υπήρχαν κάποιοι λόγοι που με ώθησαν...» - Η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρηση από το OPEN

Οι πρώτες στιγμές της πρεμιέρας της Μπέττυς Μαγγίρα στο I Love ΣουΚου στον ΑΝΤ1

Έπειτα, η ίδια υποδέχθηκε τον Δημήτρη Μακαλιά, τον μοναδικό συνεργάτη της από την εκπομπή στο OPEN, Ποιος είναι Πρωινιάτικα, που μπήκε μέσα με την βαλίτσα του στο χέρι για να κατασκηνώσει εκεί για το Σαββατοκύριακο. Αγκαλιάστηκαν και έπειτα υποδέχθηκαν και την υπόλοιπη ομάδα.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Αντωνά για την σχέση τους μετά την αποχώρηση από το OPEN

«Υπήρχαν λόγοι που δεν έμεινε η Μπέττυ Μαγγίρα στο OPEN. Δεν έχω ανάγκη να αναλύσω, γιατί δεν με πήρε στον ΑΝΤ1. Αυτοί οι λόγοι δεν ξέρω ποιοι είναι, τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τους γνωρίζουν, δεν θα τους αναζητήσω.

Τελειώνοντας η εκπομπή, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε την πρόταση από το OPEN και τον Νίκο Κοκλώνη να παραμείνει στο OPEN. Εγώ παρότι είχα πρόταση από αλλού, αποφάσισα να δώσω προτεραιότητα στην εκπομπή και την Μπέττυ, την οποία λατρεύω πάρα πολύ. Ήμουν πάνω από το τηλέφωνο. Αντιλαμβάνομαι ότι ήταν μία κατάσταση που και η ίδια δεν ήξερε ακριβώς τι θα συμβεί, ζύγιζε τα πράγματα από εδώ, ζύγιζε τα πράγματα από εκεί, περιμέναμε κι εμείς να μάθουμε.

Ξαφνικά ήρθε η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1 και μάλιστα η Μπέττυ εκείνη τη μέρα μας είχε πει ότι δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω, προσπαθώ να διαπραγματευτώ για όλους. Νομίζω ότι αν μπορούσε να μας πάρει, προφανώς και θα μας έπαιρνε όλους μαζί. Περίμενα να ακολουθήσω, δεν ακολούθησα, όλα καλά. Έχουμε μιλήσει με την Μπέττυ, έχουμε υπέροχη σχέση», είπε χαρακτηριστικά.