Στιγμές ευτυχίας για τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση και την νυν του

Εξαφανισμένη η χρυσή κληρονόμος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / @denizesevero / NDP
Instagram / @denizesevero / NDP

Η Αθηνά Ωνάση παραμένει εξαφανισμένη από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και από τα social media, ωστόσο αυτό δεν ισχύει και για τον πρώην σύζυγό της, Álvaro de Miranda Neto ή αλλιώς Doda, καθώς διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του και επιθυμία του είναι να μοιράζεται τον ενθουσιασμό του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ίδιος, μετά τον χωρισμό τους έφτιαξε ξανά τη ζωή του με την Denize Severo, με την οποία παντρεύτηκε το 2018 και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά. Χθες, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, οι δυο τους μάλιστα, γιόρτασαν την πέμπτη τους επέτειο και το διαδίκτυο "βούιξε".

Δείτε επίσης: Πανζουρλισμός στο διαδίκτυο εδώ και λίγα 24ωρα με την είδηση που κυκλοφόρησε για την Αθηνά Ωνάση

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο του πρώην συζύγου της Αθηνάς Ωνάση

Και οι δύο προχώρησαν σε αναρτήσεις μέσα από τα προφίλ τους στο Instagram, με την καλή του να γράφει χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι από την Παλαιά Διαθήκη: «"Τότε ο άνθρωπος είπε: Αυτό είναι οστά από τα οστά μου και σάρκα από τη σάρκα μου! Θα ονομάζεται γυναίκα επειδή την πήραν από έναν άντρα. Γι’ αυτό ο άνθρωπος θα αφήσει τον πατέρα και τη μητέρα του και θα ενωθεί με τη γυναίκα του, και θα γίνουν σάρκα μία". Ο Θεός να μας ευλογεί για πάντα! Σ' αγαπώ τόσο πολύ! Σε αγαπώ τόσο πολύ!».

Και εκείνος με τη σειρά του, σημείωσε: «Και σήμερα κλείνουν 5 χρόνια από τότε που ο Θεός μου παρουσίασε την πιο υπέροχη σύζυγο του σύμπαντος. Αγάπη μου σαν χθες μου φαίνεται ο γάμος μας και θα είναι αιωνιότητα. Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! #pscv Ο Θεός να ευλογεί πάντα την ένωσή μας».