Πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα η Δανάη Παππά - Η τρυφερή αποκάλυψη

Τα κοινά πλάνα με το Λάμπρο Λάζαρη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 22/9 η Δανάη Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο Super Κατερίνα μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη, με τον οποίο διανύουν μία πολύ ωραία περίοδο στην προσωπική τους ζωή.

Οι δύο τους έχουν κάνει το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από τη συγκατοίκηση τονίζοντας μάλιστα η Δανάη , σε αυτή τη συνέντευξη (σας το είχαμε πει και από το Youweekly.gr) πως είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της, αλλά να αποκτήσει ένα παιδάκι, όταν αυτό θα είναι εφικτό.

Οι δηλώσεις της Δανάης Παππά για τη μητρότητα

«Εγώ το έχω σκεφτεί τη μητρότητα. Θα ήθελα πολύ να γίνω μητέρα. Δε ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Με τη δουλειά είναι πρόκληση πιστεύω», είπε η Δανάη Παππά.

Οι ευχές και η έκπληξη του Λάμπρου Λαζαρη για τα γενέθλια της Δανάης Παππά

Ο σύντροφός της, μάλιστα, πέρα από όσα μπορεί να της ευχήθηκε κατ' ιδίαν, θέλησε να της ευχηθεί και δημόσια με τον πιο όμορφο τρόπο: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μούτσο που θα μπορούσα να είχα βρει στη ζωή μου... ευχαριστώ το Θεό που σε έφερε στο δρόμο μου και μεγαλώνουμε μαζί», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram δημοσιεύοντας μία σειρά από φωτογραφίες τους.