«6 μέρες μετά την κηδεία, να μην πάω να πω τσιφτετέλια» - ''Γροθιά στο στομάχι'' η Καίτη Γαρμπή για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη

Σχετικά με το έγκλημα από το πλήρωμα του Blue Horizon

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«6 μέρες μετά την κηδεία, να μην πάω να πω τσιφτετέλια» - ''Γροθιά στο στομάχι'' η Καίτη Γαρμπή για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη

Το Σάββατο 23/9 η Καίτη Γαρμπή ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται'' με τη γνωστή τραγουδίστρια να παραχωρεί μία από καρδιάς και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού.

Ανάμεσα σε όσα είπε η Καίτη Γαρμπή πολύ σοβαρή ήταν η τοποθέτησή σχετικά με την αποτροπιαστική δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη από την Κρήτη από μέλη του πληρώματος Blue Horizon (δείτε εδώ την ανάρτησή που είχε κάνει).

Όταν λοιπόν συνέβη το έγκλημα, όπως είπε και η Ναταλία Γερμανού από τη μεριά της η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία της στην Κρήτη, λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν αυτό, εξηγώντας μάλιστα και το λόγο.

Οι δηλώσεις της Καίτης Γαρμπή για τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη

«Έκανα αυτό, που ένιωθα. Το να στερήσω από 20-30 ανθρώπους, που είναι μαζί μου τα χρήματά τους αυτές τις 3 μέρες στην Κρήτη αλλά σε καμία περίπτωση έξι μέρες μετά την κηδεία του Αντώνη να μην πάω να πω τσιφτετέλια και ρούμπες. Με τίποτα», σημειώνει η ερμηνεύτρια.

Οι πρώτες δηλώσεις της αδερφής του 36χρονου Αντώνη

«Την Τετάρτη ήρθε ο μεγάλος μου ο αδερφός, ο Νικολής, και μας το είπε, μας έδειξε το βίντεο, ότι τον Αντώνη τον έπνιξαν, τον πέταξαν μέσα στη θάλασσα. Τι να πω; Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ζητάμε να τιμωρηθούν. Να μην ξαναβγούν από την φυλακή. Ποτέ των ποτών! Τίποτα άλλο δεν θέλω. Δεν ξέρω αν τον γνώριζαν. Τον φάγανε λάχανο. Ο πιο μικρός αδερφός μας ήταν. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά.