Τέλος τα μακριά μαλλιά για τη Σοφία Χατζηπαντέλη - Αγνώριστη μετά τη μεγάλη αλλαγή που τόλμησε

Το στηρίζει και αυτό το look

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
sophiahadjipanteli - instagram
sophiahadjipanteli - instagram

H Σοφία Χατζηπαντελή έχει καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα και πολλές - διαφορετικές εντυπώσεις μέσα από την παρουσία της στο My style rocks, από τη θέση του κριτή (δείτε εδώ τη στιγμή που εκνευρίστηκε έντονα).

Είναι γνωστό, πως η κριτής - μοντέλο είναι πολύ έντονη και εκκεντρική όσον αφορά τις δηλώσεις αλλά και την εξωτερική της εμφάνιση, καθώς κάνει πολύ συχνά αλλαγές και ευφάνταστα stylings.

Αυτή τη φορά, η αλλαγή, που έμελλε να κάνει η Σοφία Χατζηπαντελή είχε να κάνει με τα μαλλιά της, καθώς διατήρησε το ξανθό ως χρώμα, αλλά έκανε ένα κοντό κούρεμα, το οποίο στηρίζει εξίσου καλά.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Σοφίας Χατζηπαντελή

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της

Νόμιζα ότι μου έτρωγε πολύ χρόνο οπότε τώρα είμαι μόνη μου γιατί θέλω να κάνω φόκους στην καριέρα μου», είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2022 η Σοφία Χατζηπαντελή, όταν έγινε γνωστό πως χώρισε με τον τότε σύντροφό της Ζαχαρία (δείτε φωτογραφίες του εδώ), Πλέον, ένα χρόνο μετά η κριτής του My Style Rocks φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια του Taite Richards.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο συνεργάτη της Alec Maxwell, για την ενότητα του «Taking a selfie series», η Σοφία όταν ερωτήθηκε με ποιον θα ήθελε να κλειστεί σε ένα ασανσέρ απάντησε «Με τον σύντροφό μου Taite Richards. Είναι ήρεμος και δεν πανικοβάλλεται και επιπλέον βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες μου, οπότε ήδη γνωρίζετε ότι θα τεκμηριώσουμε την εμπειρία».

Με μια μικρή αναζήτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, λοιπόν, βρήκαμε κάποια ελάχιστα κοινά στιγμιότυπά τους.

Με μπούκλα μαλλί και baby face - Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Σοφίας Χατζηπαντελή