My Style Rocks: «Μίλησες άσχημα! Θα με αφήσεις τώρα;» - Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή, παρενέβη η Κατερίνα Καραβάτου

Ένταση στο πλατό του ΣΚΑΙ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Μίλησες άσχημα! Θα με αφήσεις τώρα;» - Έξαλλη η Σοφία Χατζηπαντελή, παρενέβη η Κατερίνα Καραβάτου

Στο επεισόδιο του My Style Rocks που προβλήθηκε την Τετάρτη 13/9 η Σοφία Χατζηπαντελή χρειάστηκε να ζητήσει για δεύτερη φορά από τις διαγωνιζόμενες να μιλούν με σεβασμό (δείτε εδώ με ποια τα έβαλε την πρώτη φορά). Αυτή τη φορά, η Χριστίνα σχολίασε αρνητικά την εμφάνιση της Κατερίνας, λέγοντάς της χαρακτηριστικά πως την κούρασε, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην κριτή.

Γι' αυτό πήρε τον λόγο και εξήγησε πως δεν ήταν ωραία η αντιμετώπισή της και πως θα πρέπει η κάθε μία να αντιμετωπίζει τις συμπαίκτριες της χωρίς ειρωνείες και άσχημες κουβέντες, διότι το στυλ είναι υποκειμενικό και δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται χαμός κάθε φορά που δεν αρέσει κάτι σε κάποια.

Η Σοφία Χατζηπαντελή έβαλε στη θέση της τη Χριστίνα στο My Style Rocks

«Όταν ήρθες εδώ έξω νόμιζα ότι ήσουν το πιο μοναδικό που ήρθε σήμερα. Αν έβαζες βραχιόλια που γυάλιζαν αντί για κολιέ ίσως πήγαινε περισσότερο. Ένα άλλο πράγμα που δεν θέλω να ξεχάσετε είναι ότι πρέπει να σέβεστε την άλλη. Δεν είναι το δικό σας στυλ και δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέτε ότι είναι άσχημο. Όλοι μας έχουμε το στυλ μας, το μοναδικό μας. Μίλησες άσχημα! Αγάπη μου εσύ μιλάς για αυτή που είναι έτσι. Κουράστηκες; Θα με αφήσεις τώρα; Δεν μου άρεσε η λέξη “κουράστηκα”. Να σέβεσαι την άλλη», είπε, αλλά η παίκτρια επέμενε και τότε παρενέβη η Κατερίνα Καραβάτου για να κλείσει το θέμα.

Δείτε επίσης: «Είναι γνήσια αυτή η τσάντα; Αν πετάξω μια μπανάνα, θα τη φάει. Γιατί είναι μαϊμού» - Αμηχανία με την "επίθεση" στη Μορτασία