My Style Rocks: «Μη μιλάς όταν μιλώ, να με σέβεσαι» - Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή ξέσπασε κατά της Διονυσίας Κούκιου

Ξεκίνησαν τα ευτράπελα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Μη μιλάς όταν μιλώ, να με σέβεσαι» - Εκτός εαυτού η Σοφία Χατζηπαντελή ξέσπασε κατά της Διονυσίας Κούκιου

Το My Style Rocks έκανε πρεμιέρα χθες, Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και την εκρηκτική εμφάνιση της νέας κριτή με το ημιδιάφανο φόρεμα), και ήδη ξεκίνησαν οι εντάσεις. Μια από τις παίκτριες, μάλιστα, μπήκε στο στόχαστρο από την πρώτη στιγμή εξαιτίας των δηλώσεών της περί γυναικών δεύτερης διαλογής (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο λόγος για την Διονυσία Κούκιου. Η ίδια, στο σημερινό (12/9) επεισόδιο, δημιούργησε νέα ένταση προκαλώντας την έκρηξη της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία δεν δίστασε να της φωνάξει και να την βάλει στη θέση της.

Το ξέσπασμα της Σοφίας Χατζηπαντελή στη Διονυσία Κούκιου στο My Style Rocks

Όταν, λοιπόν, η κριτής έκανε τις παρατηρήσεις της στην Γεωργία, εκείνη θέλησε να επέμβει και να πει την γνώμη της, η οποία ωστόσο της γύρισε μπούμερανγκ.

«Μη μιλάς όταν μιλώ. Εγώ είμαι εδώ και εσύ εκεί, να σωπάσεις παρακαλούμε. Να με σέβεσαι, εγώ δεν σου μίλησα. Εγώ είμαι εδώ και εσύ εκεί, please να με σέβεσαι!», της είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Φυσικά, στο twitter έγινε χαμός!

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Αμάντας στη Χριστίνα

Αίσθηση, όμως, προκάλεσαν και τα σχόλια της Αμάντας στη Χριστίνα, καθώς διαφώνησε με τις επιλογές που έκανε και της είπε χαρακτηριστικά με ύφος: «Βαριέμαι ρε μωρό μου, βαριέμαι».