Πρεμιέρα My Style Rocks: Με μακρύ ημιδιάφανο φόρεμα και εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή - «Είσαι σαν μάνα μου τώρα»

Χαμός από τα πρώτα δευτερόλεπτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρεμιέρα My Style Rocks: Με μακρύ ημιδιάφανο φόρεμα και εσώρουχα η Σοφία Χατζηπαντελή - «Είσαι σαν μάνα μου τώρα»

Το My Style Rocks είναι και επίσημα στον αέρα! Το αγαπημένο ριάλιτι μόδας έκανε πρεμιέρα πριν από λίγη ώρα στο κανάλι του ΣΚΑΙ και η Κατερίνα Καραβάτου βγήκε με περίσσιο ενθουσιασμό να καλωσορίσει τους τηλεθεατές, τους κριτές, αλλά και τις νέες παίκτριες.

Λαμπερή πρεμιέρα για το My Style Rocks

Φόρεσε ένα πουά φόρεμα και φουσκωτά μανίκια και έκλεψε τις εντυπώσεις: «Όντως, συμβαίνει αυτό. Να σας πω την αλήθεια, ούτε κι εγώ το πιστεύω. Να το “My Style Rocks” εδώ κι εγώ είμαι έτοιμη να σας πω… Κυρίες και κύριοι καλησπέρα και καλωσορίσατε στο My Style Rocks. Να είμαστε εδώ, νωρίτερα απ’ ότι κανείς θα φανταζόταν, περίμενε ή ήλπιζε. Είμαστε εδώ, σε μια εκπομπή με πολλά καινούργια στοιχεία. Δε θα είναι σαν τον προηγούμενο κύκλο που παρακολουθήσατε.

Καταρχήν, είμαστε σε νέα ώρα. Από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή θα είμαστε εδώ στον ΣΚΑΪ στις 15:00 το μεσημέρι. Επίσης, θα έχουμε νέες παίκτριες, που ούτε εγώ έχω γνωρίσει προηγουμένως, θα της γνωρίσουμε παρέα. Θα έχουμε και μια νέα κριτή που απ' ότι έχω καταλάβει περιμένετε να τη δείτε πως και πως», είπε χαρακτηριστικά.

Η είσοδος των κριτών

Και έπειτα ξεκίνησε η πασαρέλα της επιτροπής. Στέλιος Κουδουνάρης και Δημήτρης Σκουλός έκαναν την εμφάνισή τους πρώτοι.

Τα βλέμματα, όμως, έπεσαν στην Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία εμφανίστηκε με μαύρο ημιδιάφανο φόρεμα και αμέσως ξεκίνησε να πετά της επικές της ατάκες: «Είσαι σαν μάνα μου τώρα», είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια (δείτε εδώ το καμαρίνι της).

Η πρώτη πασαρέλα των διαγωνιζόμενων

Ιδού και οι διαγωνιζόμενες - γνωρίστε τις καλύτερα εδώ, διαβάζοντας τα βιογραφικά τους.