Με λευκά πλακάκια και καθρέφτη που γεμίζει όλο τον τοίχο - Το καμαρίνι της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή

Τα γυρίσματα του My Style Rocks έχουν ήδη ξεκινήσει, καθώς η πρεμιέρα είναι πολύ κοντά (δείτε εδώ την πρώτη και "σκοτεινή" παίκτρια που φημολογείται πως θα μπει στο παιχνίδι) και αυτό σημαίνει πως οι κριτές περνούν ώρες στο στούντιο του ΣΚΑΙ, αλλάζοντας look, μακιγιάζ και ρούχα.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, λοιπόν, μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε στους ακόλουθούς της πώς είναι το καμαρίνι της, εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Οι τοίχοι είναι "ντυμένοι" με λευκό πλακάκι και στη μία πλευρά του δωματίου υπάρχει ο τεράστιος καθρέφτης με φως γύρω γύρω, όπου η ίδια μπορεί να ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες για τα outfits και το make up της (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία που διέρρευσε από τα γυρίσματα).

Εκεί βρίσκεται και ο πάγκος πάνω στον οποίο οι make up artist της έχει όλα τα απαραίτητα σύνεργά της τοποθετημένα.

Το καμαρίνι της Σοφίας Χατζηπαντελή στο My Style Rocks

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την πρεμιέρα

To νέο πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών ανακοινώνεται διαρκώς, καθώς η ερχόμενη Δευτέρα 11/9 αναμένεται να είναι ημέρα πρεμιέρας για πολλές εκπομπές και προγράμματα της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Μεταξύ άλλων πρεμιέρα θα κάνει και το My style rocks, με το σταθμό να κυκλοφορεί και το πρώτο, επίσημο trailer. Καθημερινά λοιπόν αναμένεται να προβάλλεται καθημερινά, Δευτέρα με Παρασκευή σε νέα ώρα, στις 3 μ.μ.

Ανανεωμένο θα είναι το παιχνίδι μόδας, καθώς θα δούμε φρέσκα κορίτσια να δοκιμάζονται και μια νέα προσθήκη στην κριτική επιτροπή, που δεν είναι άλλη από τη Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ φωτογραφία των κριτών από τα γυρίσματα).