My style rocks: Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα με Χατζηπαντελή, Σκουλό και Κουδουνάρη στην κριτική επιτροπή

Δε το παραδεχόταν κανείς για την Σοφία και τελικά το "πρόδωσε" ο Δημήτρης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Το My style rocks επιστρέφει στον ΣΚΑΙ με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου η οποία βρήκε νέα τηλεοπτική στέγη, μια άλλη καλλονή πήρε τη θέση της. Ο λόγος για την Σοφία Χατζηπαντελή που επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική λόγω γυρισμάτων.

Μπορεί στο αεροδρόμιο όταν την συνάντησε η κάμερα να έκανε την ανήξερη, ωστόσο τελικά όχι μόνο είπε το "ναι" αλλά ξεκίνησε και τα γυρίσματα με σκοπό να βγει στον αέρα το πρόγραμμα όσο το δυνατόν συντομότερα.

Έχοντας στο πλευρό τον έμπειρο Στέλιο Κουδουνάρη, αφού έχει πολλά χρόνια κρατήσει τη θέση του κριτή στο My style rocks, αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό του οποίου είναι η δεύτερη χρονιά, αναμένουμε να δούμε επικές ατάκες, αλλά και δυνατούς καβγάδες. Το μοντέλο δεν είναι άνθρωπος που μασάει τα λόγια του, όπως είδαμε άλλωστε και στο GNTM.

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του My style rocks

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν όπως "πρόδωσε" ο Δημήτρης Σκουλός με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με τον τρόπο αυτό ευχήθηκε καλή αρχή σε όλους.

My style rocks backstage

Αυτή η ξανθιά καλλονή μπαίνει πρώτη στο παιχνίδι

Όσον αφορά τις παίκτριες, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πολλά, όμως το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο πληροφορίες σχετικά με το όνομα της πρώτης γυναίκας που θα μπει στο ριάλιτι. Και πάλι, τίποτα δεν είναι σίγουρο, ωστόσο αξίζει κανείς να μάθει λίγα πράγματα για εκείνη.

Πρόκειται για την Διονυσία Κούκιου, η οποία είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς το 2008. Η ξανθιά καλλονή το 2021 έχασε τον σύντροφό της, διότι δολοφονήθηκε άγρια. Ο λόγος για τον μποξέρ και νικητή του Survival, Τάσο Μπερδέση, που εκτελέστηκε με μαφιόζικο χτύπημα στη Βάρη, με τουλάχιστον 14 σφαίρες Καλάσνικοφ, όπως ανέφεραν τότε οι πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., μετά από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Η ιστορία της φέρνει στο νου εκείνη της Βικτώριας Καρύδα, η οποία συμμετείχε στο My Style Rocks το 2018 και είδε τον Ελληνο-αυστραλό σύζυγό της, Γιάννη Μακρή, να εκτελείται μπροστά στα μάτια της (δείτε εδώ πού μένει σήμερα και πως στηρίζεται οικονομικά 5 χρόνια μετά).