My Style Rocks: «Δεν μπορώ να βλέπω δεύτερης διαλογής γυναίκες! Χείλη, άσχετο που έχω και εγώ...» - "Κόλαφος" ο Διονυσία Κούκιου

Τα αιχμηρά σχόλια από το πρώτο επεισόδιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Δεν μπορώ να βλέπω δεύτερης διαλογής γυναίκες! Χείλη, άσχετο που έχω και εγώ...» -

Το My Style Rocks επέστρεψε πολύ δυναμικά στον αέρα του ΣΚΑΙ το μεσημέρι της Δευτέρας 11/9 (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου και την εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή) και μία μία οι παίκτριες έκαναν την πασαρέλα τους και συστήθηκαν στο κοινό.

Αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσαν τα λόγια της Διονυσίας Κούκιου, η οποία είναι πρώην Σταρ Ελλάς του 2008, με "σκοτεινό" παρελθόν (δείτε εδώ τι έχει συμβεί), η οποία αποκάλυψε τον τύπο γυναίκας που απεχθάνεται.

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Διονυσίας Κούκιου με "το καλημέρα σας" στο My Style Rocks

«Η πασαρέλα του My Style Rocks δεν είναι η πρώτη πασαρέλα που έχω περπατήσει. Έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ. Είμαι πολύ επιφυλακτική με τις γυναίκες, γιατί ξέρω πώς λειτουργούν. Θα μου πουν έναν καλό λόγο μπροστά μου και με το που γυρίσω την πλάτη θα με θάβουν. Δεν μπορώ να βλέπω δεύτερης διαλογής γυναίκες. Και τι εννοώ με αυτό; Χείλη, άσχετο που έχω και εγώ, φρύδια, στήθος, ντύσιμο. Είναι όλες μια κόπια. Επειδή είμαι συνηθισμένη στις πρωτιές λέω να φέτος να κερδίσω άλλο έναν τίτλο», είπε χαρακτηριστικά.