My Style Rocks: «Είναι γνήσια αυτή η τσάντα; Αν πετάξω μια μπανάνα, θα τη φάει. Γιατί είναι μαϊμού» - Αμηχανία με την "επίθεση" στη Μορτασία

Ο κακός χαμός

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
My Style Rocks: «Είναι γνήσια αυτή η τσάντα; Αν πετάξω μια μπανάνα, θα τη φάει. Γιατί είναι μαϊμού» - Αμηχανία με την

Στο σημερινό (12/9) επεισόδιο του My Style Rocks οι παίκτριες άρχισαν να εκδηλώνονται όλο και πιο έντονα, πετώντας τα αιχμηρά τους σχόλια η μία στην άλλη. Στην πρώτη περίπτωση που παρακολουθήσαμε, η Σοφία Χατζηπαντελή κατέληξε να ξεσπά κατά της Διονυσίας Κούκιου (δείτε εδώ γιατί), ενώ στη δεύτερη, η Μορτασία δέχθηκε "επίθεση" για την τσάντα της.

Η Χριστίνα Μπίτα, συγκεκριμένα, όταν εκείνη ανέβηκε και έκανε την πασαρέλα της, αναρωτιόταν παρακολουθώντας την εάν η τσάντα της είναι γνήσια και της δήλωσε την διαφωνία της με έντονο τρόπο.

Αμηχανία με το σχόλιο της Χριστίνας στη Μορτασία στο My Style Rocks

«Είναι γνήσια; Έχει ένα λογότυπο πάνω. Είναι γνήσια αυτή η τσάντα; Εγώ πιστεύω πώς αν πετάξω μια μπανάνα, θα τη φάει. Γιατί είναι "μαϊμού". Δεν είναι γνήσια, φαίνεται από χιλιόμετρα», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, η Αμάντα πήρε την τσάντα για να την επεξεργαστεί και να εκφράσει την άποψή της, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η Χριστίνα είχε δίκιο.