«Ήμουν υποβασταζόμενος από την Λελέ» - Οι συγκλονιστικές περιγραφές του Στέλιου Ρόκκου για το έμφραγμα που υπέστη

Η κατάσταση της υγείας του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ''Με αγάπη Χριστιάνα'' με τον τραγουδιστή να μιλάει πολύ ανοιχτά για την περιπέτεια της υγείας του, τα προσωπικά του και την πορεία του στη μουσική.

Πριν από λίγο καιρό είχε δημιουργηθεί ανησυχία με την υγεία του καλλιτέχνη, καθώς είχε γίνει γνωστό το έμφραγμα, που πέρασε και αποτέλεσμα να μεταφερθεί έκτακτα από τη Λήμνο στην Αθήνα.

Η εξέλιξη ήταν θετική με τον ίδιο σήμερα να δηλώνει υγιής και μάλιστα ευγνώμων, που συνεχίζει να κάνει όλα όσα αγαπάει. Στήριγμά του η σύντροφός του Λελέ, την οποία ευχαρίστησε για μία ακόμη φορά, δημόσια! (δείτε εδώ την υπόσχεση, που της έδωσε).

Οι νέες δηλώσεις του Στέλιου Ρόκκου για την περιπέτεια της υγείας του

«Όταν έπαθα το έμφραγμα, θυμάμαι ήμουν υποβασταζόμενος από τη Λελέ για να μπω στο αμάξι και λέω να δεις, που θα γίνει μ@λ@κί@ και δεν θα κάνουμε την εκδρομή. Δεν είναι black χιούμορ αυτό σκεφτόμουν. Ήμουν ψύχραιμος, πρέπει να χαλαρώσεις και να πας στο γιατρό, αυτό άμα το προλάβεις είναι αστείο. Έκανα εξετάσεις, αλλά δεν το βρίσκουν αυτό », είπε ο Στέλιος Ρόκκος.

«Ξεβούλωσα, εντάξει, το προλάβαμε»

«Είμαι μια χαρά, καινούριος. Ξεβούλωσα, εντάξει. Το προλάβαμε, είναι όλα καλά. Με το που μου είπε ο γιατρός ότι έπρεπε να σταματήσω το τσιγάρο, το έκοψα αμέσως», είπε αρχικά ο τραγουδιστής.

Και στη συνέχεια μίλησε για τον αγνώριστο συνάδελφό του: «Δεν έχω βρεθεί με τον Βασίλη Καρρά. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και μιλήσαμε και στα τηλέφωνα. Ο άνθρωπος μπορεί να έκανε κάποια δίαιτα, να μη σας φαίνεται παράξενο, περνάνε και τα χρόνια, δεν είμαστε παιδιά πια. Πρέπει να προσέχουμε».

Σε ερώτηση για την επιστροφή που φαίνεται πως ετοιμάζει ο ίδιος, αλλά και ο Νότης Σφακιανάκης (δείτε εδώ γιατί κατέρρευσε ψυχολογικά), ανέφερε: «Με τον Νότη Σφακιανάκη δεν γνωριζόμαστε, έχουμε πει ένα γεια. Με τον Βασίλη Καρρά θα ανέβουμε και μαζί στην πίστα. Όποτε χρειαστεί είμαι δίπλα και είναι φίλος και τον αγαπώ πολύ».