Απίστευτο παρασκήνιο από το ξενοδοχείο που έκανε έκπληξη επετείου ο Μάστορας στην Καληφώνη

«Ενάμισι λεπτό πυροτεχνήματα; Έχουμε και σκυλάκια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram - Γαρυφαλιά Καληφώνη
Instagram - Γαρυφαλιά Καληφώνη

Στις 2 Αυγούστου το αγαπημένο ζευγάρι, Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη είχαν επέτειο για τον έναν χρόνο σχέσης με τους δύο να απολαμβάνουν ρομαντικές στιγμές στην Κρήτη, σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Μέσα από τα social media μάλιστα είχαμε δει την ονειρική έκπληξη, που είχε κάνει ο τραγουδιστής στο μοντέλο (δείτε εδώ) με το συγκεκριμένο βίντεο να είναι το πρώτο, που φανέρωνε τους δύο κανονικά στη σχέση τους.

Την ίδια ημέρα λοιπόν, στο ίδιο ξενοδοχείο έτυχε να διαμένει και η Ναταλία Γερμανού με την παρουσιάστρια να μεταφέρει το Σάββατο 23/9 μέσα από το Καλύτερα δε γίνεται, πως βίωσε η ίδια και τα σκυλάκια της έκπληξη.

Η αποκάλυψη για την έκπληξη του Μάστορα για την επέτειό του με την Καληφώνη

«Ήμουν εγώ με τα σκυλάκια μου, που λέτε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και ξαφνικά ακούγονται πυροτεχνήματα, αυτά που βάζουν στα πάρτι, στα γενέθλια κλπ, τα οποία όμως διαρκούσαν λίγο παραπάνω από την Ανάσταση, πρέπει να άγγιξαν το 1,5 λεπτό.

Λίγο πριν τα σκυλάκια μου πάθουν αυτό το μοιραίο, γιατί τα σκυλιά φοβούνται πάρα πολύ όπως ξέρετε, παίρνω έντρομη τη ρεσεψιόν και λέω: «Σας παρακαλώ πείτε μου τι συμβαίνει γιατί είναι έξω από το μπαλκόνι μου τα πυροτεχνήματα» και μου λένε «Έχει επέτειο ο κύριος Μάστορας με την κυρία Καληφώνη και της έχει κάνει έκπληξη».

Και της έκανε μια πολύ ωραία έκπληξη στο εστιατόριο του ξενοδοχείου με τούρτες κλπ. Όλα αυτά πολύ ωραία, αλλά με 1,5 λεπτό πυροτεχνήματα; Έχουμε και ζωάκια... Ε ναι, αλλά σου λέει ο Μάστορας, που να σκεφτώ ότι είναι η Γερμανού με τα σκυλιά, κυρά μου που να το ξέρω; Εγώ θέλω να γιορτάσω αυτό...», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Οι πρώτες τρυφερές δηλώσεις του τραγουδιστή για την σχέση τους

Λίγο πριν την μεγάλη συναυλία των προηγούμενων ημερών στο Θέατρο Πέτρας οι Μέλισσες παραχώρησαν συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και στην Εβελίνα Νικόλιζα. Μεταξύ σοβαρότητας και πλάκας ο Χρήστος Μάστορας δε μίλησε μόνο για τα επαγγελματικά σχέδια της μπάντας αλλά αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη λέγοντας κάτι που ήταν τόσο προστατευτικό όσο και γλυκό ταυτόχρονα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κορίτσι του τον ακολουθεί στις συναυλίας του και τον στηρίζει αθόρυβα (δείτε εδώ τι φόρεσε και στάθηκε στο πλευρό τους, σε συναυλία του πριν από λίγες ημέρες).

Όσον αφορά την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στην Eurovision: «Με την κατακραυγή που τρώνε οι καλλιτέχνες όταν γυρίζουν από την Eurovision, δεν μας βλέπω να πηγαίνουμε, αλλά γουστάρουμε Eurovision για να είμαστε κι εμείς από αυτούς που κράζουν. Ούτε καν. Δεν το συζητώ» είπε με χιούμορ ο Χρήστος Μάστορας και συνέχισε: «Να το πω ότι αισθάνομαι πολύ άσχημα για τον πιτσιρικά που έχει φανταστική φωνή. Πολύ καλός καλλιτέχνης και κανονικά θα έπρεπε να τον υποδεχτούμε πίσω με μία αγκαλιά κι όχι τόσο αρνητικά» ανέφερε το συγκρότημα.

Όσον αφορά την σχέση του με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη ο τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν μιλούν για τις σχέσεις τους για να μην το ματιάσουν. Δεν θέλω να το ματιάσω»