Ετοιμάζεται να γεννήσει η σύντροφος του Πέτρου Κουσουλού - Το όνομα που θα δώσουν στην κόρη τους

Έχει κλείσει τον 9ο μήνα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλές οι εξελίξεις στη ζωή του Πέτρου Κουσουλού τον τελευταίο καιρό, καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος έχει κάνει μια αποχή από τα τηλεοπτικά του, καθώς παράλληλα έγινε γνωστό, πως θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας.

Μέσα από δηλώσεις, που παραχώρησε ο Πέτρος Κουσουλός στη κάμερα του ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' το Σάββατο 23/9 ο ίδιος μίλησε με διάπλατο χαμόγελο για τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή και το μωρό, που περιμένει.

Η σύντροφός του, Ευαγγελία έχει κλείσει τους 9 μήνες και περιμένει να γεννήσει με το δημοσιογράφο να περιγράφει τα συναισθήματά του, καθώς έχει ήδη δύο κόρες στη ζωή και πολύ σύντομα θα έχει και την τρίτη.

Οι δηλώσεις του Πέτρου Κουσουλού για το τρίτο παιδί που περιμένει

«Το περιμένουμε, 9 μήνες, πραγματικά και η Ευαγγελία νομίζω δεν αντέχει άλλο, έχει φτάσει τις 40 εβδομάδες και είναι πλήρης ημερών. Εγώ έχω δύο παιδιά, αλλά ο τρόπος που βιώνεις κάθε φορά ένα τοκετό και μία εγκυμοσύνη είναι πρωτόγνωρος, είναι μοναδικά τα συναισθήματα, ελπίζω να πάνε όλα με το καλό να έρθει στον κόσμο η μικρή. Για κάποιο λόγο κάνω μόνο κορίτσια! Έχουμε σκεφτεί όνομα...δεν είναι κάτι το οποίο προέρχεται από παππούδες και γιαγιάδες. Είναι ένα όνομα, που δεν έχει σχέση με τους συγγενείς μας, είναι ένα όνομα, που αποφασίσαμε από κοινού με την Ευαγγελία», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο του Κουσουλού με τη Ζαφιροπούλου

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Λόγω ενδεχομένως κοινών παραλείψεων, κοινών προβλημάτων που δεν τα αντιμετωπίσαμε εγκαίρως υπήρξε μία φθορά και πήραμε μια απόφαση που δεν ήταν εύκολα. Ήταν μια απόφαση που πρέπει να τη σκεφτείς και δυο και τρεις φορές γιατί υπάρχουν παιδιά που μπορεί να βγουν πληγωμένα.

Το ευτύχημα είναι ότι διατηρούμε καλές, τυπικές σχέσεις, δεν είμαστε κολλητοί… Είναι προτιμότερο να παίρνεις αυτή την απόφαση όσο επώδυνη κι αν είναι παρά να είσαι σε έναν γάμο που δεν είσαι ικανοποιημένος και αντανακλάται στα παιδιά», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.