Λίγο μετά τις δηλώσεις της Χρηστίδου για το διαζύγιο - Η πρώτη ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή 22/9 η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μετά από πολύ καιρό μια ζωντανή και αποκαλυπτική συνέντευξη, καθώς η ίδια τονίζει γενικότερα, πως θέλει να κρατάει χαμηλούς τόνους σεβόμενη τα παιδιά της.

Ειδικότερα και σε ό,τι αφορά το διαζύγιό της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, καθώς πληροφορίες προσωπικές τους διέρρευσαν, με την παρουσιάστρια να προσπαθεί να μη δώσει περισσότερο υλικό στη δημοσιότητα.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου

Στην συνέντευξή της ωστόσο η Χρηστίδου στην Ελένη, μίλησε τόσο όσο για το χωρισμό της (δείτε εδώ), κάτι που πιθανότατα να έφερε την αντίδραση του πρώην συζύγου της με το παρακάτω instagram story.

«Ησυχία! Η καλύτερη θεραπεία», έγραψε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Μαραντίνης- Χρηστίδου

Η εξομολόγησή του για το διαζύγιο

«Άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση, άρχισε να υπάρχει μια μεγάλη παραφιλολογία, τυχαία; Δεν ξέρω! Ενώ προσπαθώ να μην ασχολούμαι με το θέμα, κι αν πρέπει να αναφερθώ, να αναφερθώ στα θετικά και τα όμορφα γιατί σε μια σχέση υπάρχουν και τα δυο. Όλο αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με καταβάλλει και να επισκιάζει άλλα πράγματα ή να λειτουργεί σε ένα άλλο επίπεδο.

Κι επειδή θεώρησα ότι αυτό προσβάλλει εμένα προσωπικά και επαγγελματικά και ενδεχομένως να φτάνει σε σημείο να επηρεάζει και τα παιδιά, θεώρησα ότι πρέπει να βγω επιτέλους για μια φορά και να πω κάποια πράγματα. Ήταν λογικό να δημιουργήσει αντιδράσεις. Έκρινα, όμως και δεν το έχω μετανιώσει, απαραίτητο ότι πρέπει να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Για να φτάσει στο σημείο ένας άνθρωπος να πάει τον άλλον στο δικαστήριο και μετά να πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, σημαίνει ότι προσπαθήσαμε, αλλά δεν πέτυχε. Δεν μπορεί να γίνει άλλη προσπάθεια, ίσως κάποια στιγμή αργότερα. Η στιγμή αυτή δεν είναι καλή. Ήταν δύσκολο όλο αυτό που κατέθεσαν τα παιδιά στο δικαστήριο. Είπα κάποια πράγματα και δεν πρέπει να το ανακυκλώνουμε», ανέφερε στη συνέχεια.