''Λιώνει'' από έρωτα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Το παθιασμένο φιλί στο στόμα του συντρόφου της

Το νέο ταξίδι του ζευγαριού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
papadopoulou_evridiki - instagram
papadopoulou_evridiki - instagram

Το φετινό καλοκαίρι βρήκε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ερωτευμένη, καθώς ένας νέος σύντροφος έχει μπει στη ζωή της επιχειρηματία, του οποίου ωστόσο επιλέγει να μην αποκαλύπτει το πρόσωπο.

Μέσα από φωτογραφίες, που η ίδια η Παπαδοπούλου δημοσιεύει στο instagram βλέπουμε τις στιγμές, που περνάει το ζευγάρι μαζί, καθώς αυτές τις ημέρες φαίνεται, πως βρίσκονται στα Μετέωρα.

Η νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με το σύντροφό της

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 22/9 Ευρυδίκη μας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους το τρυφερό φιλί στο στόμα με τον αγαπημένο, καλύπτοντας το πρόσωπό του με μια μεγάλη καρδιά (δείτε τους εδώ ξαπλωμένους σε παραλία).

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ο άσχημος χωρισμός της με τον πρώην της

Στην στήλη «Αρπαγή» της Μαίρης Αργυριάδου και στην εκπομπή Breakfast at star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9/5 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις "καυτές" ερωτήσεις.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον πρόσφατο χωρισμό της, αποκαλύπτοντας πως τον έπιασε να την απατά.

«Χώρισα, προσπαθώ να είμαι καλά. Καλύτερα είμαι... Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ απέναντι σε όλους. Ήταν να παντρευτούμε! Ήταν! Έχω απατήσει κι εγώ βέβαια! Στην απιστία χτυπιέμαι, κοπανιέμαι! Δεν έχω πει σε κανέναν άντρα να χωρίσουμε αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου, να κάνω οικογένεια. Ο κύκλος με την Βρισηίδα έχει τελειώσει οριστικά. Ο καθένας κοιτάει τον ποπό του», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ε.Π.: Την πρώτη φορά που έφυγα από το Survivor στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε.

Μ.Α.: Ο πρώην σύντροφός σου ήθελε να φύγεις νωρίτερα;

Ε.Π.: Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα!

Μ.Α.: Τον τσάκωσες;

Ε.Π.: Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.