Εντυπωσιακή και στην πιο απλή εκδοχή της - Η καλλίγραμμη σιλουέτα της Φαίης Σκορδά

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 23/9 η Φαίη Σκορδά απαθανατίστηκε από τον φακό του Youweekly.gr αποκλειστικά στην εμφάνισή της, που έκανε στο Allou Fun Park γιορτάζοντας μαζί με το Make A Wish την αναβίωση του Family Fun Day.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η παρουσιάστρια έχει εδώ και κάποια χρόνια συνεργασία με το έργο, που προσφέρει ο οργανισμός με την επίσημη σελίδα να αναγράφει για τη Φαίη: «Πρέσβειρά μας είναι η Φαίη Σκορδά, παρουσιάστρια και μητέρα 2 παιδιών με ιδιαίτερη και ουσιαστική ευαισθησία απέναντι στον πόνο και τη δοκιμασία αυτών των οικογενειών.

Η Φαίη μας έχει συμπαρασταθεί πίσω από τις κάμερες με τον πιο αγνό και πολύτιμο τρόπο και νιώθουμε την ανάγκη να την ευχαριστήσουμε από καρδιάς γι’ αυτό!».

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Με μικροσκοπικό κολλητό φόρεμα μπροστά σε ολόσωμο καθρέφτη - Η πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι στα Νότια Προάστια

Η εμφάνιση της Φαίης Σκορδά στα γενέθλια του Allou! fun park

Η Φαίη Σκορδά φωτογραφήθηκε με πλήθος παιδιών αλλά και μόνη της, με τη μπλε μπλούζα τoυ Make a wish με το σύμβολό τους. Να τονίσουμε εδώ, πως η παρουσιάστρια ήταν χαμογελαστή και όπως πάντα κομψή με το καλλίγραμμο κορμί, που διαθέτει.

Φαίη Σκορδά

58 κιλά με ένα μόνο tip

Από τα ωραιότερα κορμιά της TV, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ διαθέτει άριστο γονίδιο και ποτέ της δεν έχει ασχοληθεί με διατροφές, στερήσεις και ειδικές δίαιτες – όχι επισταμένως τουλάχιστον. Για να διατηρηθεί στα 58 κιλά πάνω-κάτω αυτό που κάνει καθημερινά είναι να λέει “όχι” στο αλάτι και να νοστιμίζει τα φαγητά της με αρκετά μυρωδικά, σκόρδο, λεμόνι και βότανα.

Τα διατροφικά της tips

Η Φαίη Σκορδά λοιπόν αν και η καλή φυσική της κατάσταση είναι στο DNA της, δεν επαναπαύεται λεπτό και παρόλο που τρέχει με τα δυο της παιδιά τα Σαββατοκύριακα μπορεί να την πετύχεις με καυτό σορτς στην Βουλιαγμένη να κάνει τζόκινγκ, αφού πρώτα επιδοθεί, βέβαια, στην κατάλληλη προθέρμανση. Στα διατροφικά tips της παρουσιάστριας, περιλαμβάνεται η κατανάλωση 1,5 λίτρου νερού τη μέρα και φρέσκων σαλατών, τις οποίες ετοιμάζει μόνη της καθημερινά.

  • Πρωινό: 1 τοστ με τυρί και γαλοπούλα και καφέ
  • Δεκατιανό: Γάλα με δημητριακά ή φρούτα
  • Μεσημεριανό: Καπνιστό τόνο ή κοτόπουλο, σαλάτα μαρούλι, φέτα
  • Απογευματινό: Φρούτα εποχής
  • Βραδινό: Λίγο κοτόπουλο ή κρέας με σαλάτα