Μπέττυ Μαγγίρα για Πιεριδή Κατριβέση: «Μάθαμε ότι την απατάει ο άντρας της! Λίγο σεβασμό» - «Είναι σκληρό, αμήχανο»

Τεράστια αμηχανία...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπέττυ Μαγγίρα για Πιεριδή Κατριβέση: «Μάθαμε ότι την απατάει ο άντρας της! Λίγο σεβασμό» - «Είναι σκληρό, αμήχανο»

Η Φελίσία Τσαλαπάτη παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, με μία από τους δημοσιογράφους και άλλων καναλιών να την ρωτά για την συνεργάτιδά της, Μαριάντα Πιερίδη, και τον χωρισμό της με τον σύζυγό της, λέγοντάς της: «Μάθαμε ότι την απάτησε ο άντρας της».

Η ίδια δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι πάνω σε αυτό, διότι, όπως εξήγησε, δεν είναι δικό της θέμα. Μαζί της συμφώνησε η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία μετά την προβολή του βίντεο "τα έβαλε" με την δημοσιογράφο, καθώς θεώρησε πως ο τρόπος που έκανε την ερώτηση ήταν πολύ άκομψος.

Δείτε επίσης: «Δεν προλαβαίνουμε να βρεθούμε και...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Κατριβέση μετά τις φήμες χωρισμού με την Μαριάντα Πιερίδη

Το σχόλιο της Μπέττυς Μαγγίρα για την δήλωση δημοσιογράφου για τον χωρισμό Πιερίδη - Κατριβέση

«Ταπεινή μου άποψη είναι ότι οι δημοσιογράφοι, όταν πρόκειται για τόσο λεπτό, προσωπικό ζήτημα, καλύτερα είναι να μην τα λένε τόσο βαρύγδουπα. "Μάθαμε ότι την... ο άντρας της". Η Μαριάντα, όταν βγήκε και το είπε πια δημόσια, καταλάβαμε όλοι περί τίνος πρόκειται, αλλά καλό είναι να μην το λέμε τόσο βαρύγδουπα και καλό είναι αυτός που το έστειλε να μην το στέλνει την ώρα της εκπομπής. Λίγο τακτ, λίγο σεβασμό στους ανθρώπους. Κάνουμε μία δουλειά! Φανταστείτε να τα δεχόμασταν αυτά την ώρα της εκπομπής τι θα παθαίναμε», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και ο Δημήτρης Μακαλιάς συμπλήρωσε: «Δεν είναι και λίγο αμήχανο που μπήκαμε τόσο βαθιά στην κλειδαρότρυπα ενός ζευγαριού ούτως ή άλλως; Ο τρόπος που δημοσιοποιήθηκε όλο αυτό και ο τρόπος που μιλάνε και οι εμπλεκόμενοι είναι λιγάκι σκληρό, αμήχανο».

«Αυτό βρήκε εξαπίνης τη Μαριάντα, δάκρυσε στον αέρα, όλοι αναρωτηθήκαμε, γιατί δακρύζει η Μαριάντα στον αέρα. Αναπαράχθηκε και στα social, μετά έπρεπε να βγει και η ίδια να το δικαιολογήσει, γιατί συνέβη αυτό. Εκείνη την ώρα είπε στον αέρα ότι μπήκε ένα σκουπιδάκι, αλλά ο Τριαντάφυλλος άρχισε τα "ποιος σε πλήγωσε;", "ποιος σε πείραξε;". Τα έχουμε πει, μαθαίνει τηλεόραση ο Τριαντάφυλλος. Οι δημοσιογράφοι από την πλευρά τους θα πρέπει να είναι πιο διακριτικοί σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και για μία γυναίκα που προβάλλεται. Δεν μπορεί να κρυφτεί, βγαίνει από ένα στούντιο, έρχεται ο άλλος με την κάμερα», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα (δείτε εδώ αναλυτικά για ποιο σκηνικό μιλάει).

Μαγγίρα Πιερίδη Κατριβέσης