«Τελείωσε, φτάνει τώρα» - Η αμήχανη αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού σε ερώτηση για τον Κώστα Τσουρό

Λίγο μετά τις "αντίπαλες" πρεμιέρες τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τελείωσε, φτάνει τώρα» - Η αμήχανη αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού σε ερώτηση για τον Κώστα Τσουρό

Το Σάββατο 23/9 η Ναταλία Γερμανού και ο Κώστας Τσουρός έκαναν πρεμιέρα στον ALPHA και στο MEGA αντίστοιχα (δείτε εδώ ποιος κέρδισε τη μάχη στα νούμερα τηλεθέασης) και, όπως είναι φυσικό, οι κάμερες τους περίμεναν για να αποσπάσουν τις πρώτες τους δηλώσεις και για τα συναισθήματά τους σχετικά με την επιστροφή τους, αλλά και για το γεγονός πως οι δύο φίλοι είναι "αντίπαλοι" πια.

Η αμηχανία της Ναταλίας Γερμανού σε ερώτηση για τον Κώστα Τσουρό

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, δήλωσε στην κάμερα του I Love Σουκου:

«Εγώ ομολογώ ότι είχα πάρα πολύ άγχος για τη σημερινή πρεμιέρα, το είπα κιόλας στο ξεκίνημα. Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, το άγχος παραμένει τουλάχιστον για την πρώτη ώρα. Μετά νομίζω χαλαρώσαμε. Με αυτή την ομάδα θα μπορούσα να αντέξω τηλεόραση για πολλά χρόνια ακόμα. Όταν πετύχει η χημεία, όταν δέσουν τα υλικά, δεν θες να τα χαλάσεις».

Και έπειτα η δημοσιογράφος ρώτησε την ίδια πώς θα της φαινόταν αν κάποιος συνεργάτης της φύγει από την εκπομπή της για να παρουσιάσει δική του, όπως ο Κώστας Τσουρός, με εκείνη να απαντά με χιούμορ: «Δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού. Τελείωσε, έφυγε ένας, πήγε να κάνει δική του εκπομπή. Φτάνει τώρα! Μετά από 5 χρόνια ο άλλος».

Οι δικές του δηλώσεις

Ο Κώστας Τσουρός, με τη σειρά του, αποκάλυψε στο Χαμογέλα και Πάλι: «Πέρασε τώρα, μια χαρά. Στην αρχή φάνηκε νομίζω ότι είχα πάρα πολύ άγχος αλλά σιγά σιγά το βρήκα. Ήρθε η ώρα να επιτελέσω και τον ρόλο του παρουσιαστή. Πάντα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα, τώρα το κάνω και από αυτόν τον ρόλο» (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια και την συγκίνηση της Βαλαβάνη).

Για τις ευχές και τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού, επισήμανε: «Δεν τη θεωρώ καθόλου αντίπαλό μου. Προσπαθεί ο καθένας να κάνει το καλύτερο για την εκπομπή του. Με τη Ναταλία η σχέση μας δεν αλλάζει, πηγαίνουμε παράλληλα. Με αγχώνει περισσότερο να είναι αξιοπρεπές και καλό το αποτέλεσμα. Και η ομάδα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, κριτήριό μου ήταν για εκείνους να μην υπάρχει καθόλου τοξικότητα. Υπάρχουν εκπομπές που έχουν πολύ τοξικό κλίμα κι εγώ ήθελα να το αποφύγω αυτό. Όλοι έχουμε βιώσει και τοξικότητα και τα "κακά παιδιά" του χώρου. Το καλό είναι εμείς να ξέρουμε ότι δεν δημιουργούμε τέτοια θέματα».