Ακόμα δεν είδες τίποτα: «Είμαι πολύ συγκινημένος, έχω τρακ, δεν θέλω σάλτσες...» - Τα πρώτα λόγια του Κώστα Τσουρού στην πρεμιέρα

Σχεδόν έκλαψε η Βαλαβάνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ακόμα δεν είδες τίποτα: «Είμαι πολύ συγκινημένος, έχω τρακ, δεν θέλω σάλτσες...» - Τα πρώτα λόγια του Κώστα Τσουρού στην πρεμιέρα

13:40 το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 ο Κώστας Τσουρός βγήκε στον αέρα του MEGA και καλωσόρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές στην ολοκαίνουρια εκπομπή του "Ακόμα δεν είδες τίποτα".

Τα πρώτα λόγια του Κώστα Τσουρού στην πρεμιέρα του "Ακόμα δεν είδες τίποτα"

«Είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος, έχω τρακ, δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλημέρα», είπε αρχικά. Και έπειτα πρόσθεσε: «Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά, ξέρετε όμως ότι εγώ δεν θέλω σάλτσες. Σιγά σιγά θα σας δείξουμε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς γιατί δεν δουλεύουμε για εμάς, αλλά για εσάς» και προχώρησε καλωσορίζοντας ένα ένα τα μέλη της νέας του ομάδας.

Στο πλατό πέρασε πρώτη Νόνη Δούνια ντυμένη στα κόκκινα, ακολούθησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία παραλίγο να δακρύσει, καθώς είναι τρομερά συγκινημένη για το ξεκίνημα αυτό, δηλώνοντας: «Αχ, θα βάλω τα κλάματα», και έπειτα παρουσιάστηκε και ο Πάνος Κατσαρίδης. Τελευταία αγκαλιά έδωσε με την Δέσποινα Τσόκου.

Πρεμιέρα έκανε και η Μπέττυ Μαγγίρα νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας (δείτε εδώ την διαφορετική της έναρξη).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής λίγο αργότερα ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην παλιά του συνεργάτιδα, Ναταλία Γερμανού, η οποία έχει επίσης πρεμιέρα σε λίγο (δείτε εδώ τις δικές της ευχές).

«Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα, καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας», δήλωσε.

Ο πρώτος καλεσμένος

Το Σάββατο 23/9, λοιπόν, στις 13:40 στο MEGA, ο Κώστας Τσουρός, η Νόνη Δούνια, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Δέσποινα Τσόκου και ο Πάνος Κατσαρίδης, όπως αποκάλυψε ο πρώτος στο Mega Καλημέρα τις προάλλες, θα υποδεχθούν στο ολοκαίνουριο πλατό τους την Ελεωνόρα Ζουγανέλη (δείτε εδώ τα βλέμματα και τα χαμόγελα του Νίκου Συρίγου δίπλα στον πατέρα της στη συναυλία της).