Μπαμπάς και σύντροφος μαζί - Τα χαμόγελα του Νίκου Συρίγου στις κερκίδες στη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Η αγκαλιά του δημοσιογράφου με τον Γιάννη Ζουγανέλη κάτω από τη σκηνή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Δευτέρας 11/9 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη πραγματοποίησε μία συναυλία στο θέατρο Άλσος μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου για να απολαύσει τις δύο γυναίκες. Στο κοινό βρέθηκαν και κάποια από τα αγαπημένα πρόσωπα της πρώτης.

Ο λόγος για τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, αλλά και για τον φημολογούμενο σύντροφό της, Νίκο Συρίγο (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση τους). Οι δύο άντρες, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί, ενώ στην παρέα τους βρισκόταν και η παλιά συνεργάτιδα του δημοσιογράφου από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, Ελένη Βουλγαράκη.

Η συνάντηση του Νίκου Συρίγου με τον Γιάννη Ζουγανέλη για τα μάτια της Ελεωνόρας

Αξίζει να σημειωθεί πως όλο το βράδυ ο Νίκος Συρίγος δεν πήρε τα μάτια του από την τραγουδίστρια, η οποία ερμήνευε με την ψυχή της στη σκηνή, ενώ χαμογελούσε καθ' όλη τη διάρκεια από την θέση του.

Δείτε επίσης: «Για το πρόσωπό της τρέφω αισθήματα...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Δημητρίου για την πρώην σύζυγό του Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη συναυλία

Συρίγος, Γιάννης Ζουγανέλης, Βουλγαράκη συναυλία Ελεωνόρας

Νίκος Συρίγος συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Η αντίδραση του δημοσιογράφου σε ερώτηση για την τραγουδίστρια

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time παραχώρησε ο Νίκος Συρίγος λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του Χαμογέλα και Πάλι στο MEGA (δείτε την ημερομηνία). O δημοσιογράφος για ακόμη μια φορά θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και μίλησε στη δημοσιογράφο σχετικά με όλες τις αλλαγές που θα δούμε.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα βρίσκεται στη θέση της Ελένης Βουλγαράκη μετά την αποχώρηση της και ο ίδιος μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις τους.

«Η Βάλια είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και τα παιδιά που έφυγαν ήταν φίλοι. Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι μάλλον θα πάμε όπως έχουμε χωρίς καμία άλλη προσθήκη. Δεν έχουμε βρεθεί ακόμη στον αέρα αλλά επειδή η Βάλια είναι καλό παιδί νομίζω δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όταν δε, ρωτήθηκε για την σχέση του με την τραγουδίστρια, δήλωσε: «Δεν έχω να πω κάτι. Έχω αποφασίσει ότι έτσι θα πορευτώ, δεν έχω να πω και κάτι, είναι όλα καλά», είπε σε αμηχανία ο Νίκος Συρίγος.