«Η θερμή αγκαλιά ήταν...» - Οι σχέσεις του Γιάννη Ζουγανέλη με το φημολογούμενο σύντροφο της κόρης του, Νίκο Συρίγο

«Είναι φίλος μου χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η θερμή αγκαλιά ήταν...» - Οι σχέσεις του Γιάννη Ζουγανέλη με το φημολογούμενο σύντροφο της κόρης του, Νίκο Συρίγο

Συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου, παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης. Ο ηθοποιός και μουσικός, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση του με τον Νίκο Συρίγο, ο οποίος φημολογείται πως είναι ο νέος σύντροφος της κόρης του, Ελεονώρας Ζουγανέλη με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να το επιβεβαιώνουν.

Αφορμή για να ερωτηθεί, στάθηκε η αγκαλιά που είχαν ανταλλάξει οι δυο τους, όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στο πλατό του Χαμογέλα και Πάλι του MEGA.

Η αποκάλυψη του Ζουγανέλη για τον Συρίγο

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν είναι άνθρωπος να υπηρετεί την τέχνη. Είναι ψέμα», ανέφερε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

Όσον αφορά το Pride, που προκάλεσε πληθώρα συζητήσεων, μετά από το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, είπε: «Συμμετείχα κι εγώ στο πρώτο pride για να στηρίξω και τότε είχα κάτι αντιρρήσεις που συζήτησα με κάποιους ανθρώπους, με κάποια υπερβολικά πράγματα. Αλλά αυτό μάλλον κακό κάνει αν το συζητήσουμε και πάλι. Για μένα παίζει ρόλο το πώς κατακτάς δικαιώματα και συμπεριφορές απέναντι στη διαφορετικότητα», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ενώ, για την σχέση του με τον Νίκο Συρίγο, αποκάλυψε: «Είναι φίλος μου χρόνια ο Νίκος, πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει και συνεντεύξεις μαζί. Η θερμή αγκαλιά ήταν η απόλυτη αλήθεια για το πώς αισθάνομαι γι’ αυτόν».

Η αντίδραση του Συρίγου για τη σχέση του με την

Η κάμερα της εκπομπής BreakfastStar συνάντησε τον Νίκο Συρίγο, και η δημοσιογράφος μαζί με άλλους ρεπόρτερ εκπομπών, τον ρώτησε για τη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που μετρά λίγους μήνες.

Δημοσιογράφος λοιπόν, τον ρώτησε πως είναι με τα νέα δεδομένα στη ζωή του, με τον Νίκο Συρίγο να απαντάει χαμογελαστός κάνοντας να φύγει με το αυτοκίνητό του «Αχ παιδιά είμαι μια χαρά. Όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ».

Ωστόσο, έμεινε και αφού οι ερωτήσεις για τα προσωπικά του συνεχίστηκαν είπε «Σέβομαι πολύ την δουλειά σας. Ευχαριστώ πολύ» και πάτησε γκάζι και έφυγε.

κόρη του Ζουγανέλη