Δεύτερο άκυρο στον γάμο του Ντάνου και της Δήμητρας Βαμβακούση - Το ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν το μυστήριο στο Λυκαβηττό

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε λίγες ώρες αναμένεται να καταφθάσει στο εκκλησάκι στον Λυκαβηττό η Δήμητρα Βαμβακούση, ντυμένη στα λευκά, με το νυφικό φόρεμα των σχεδιαστών MiRo, όπως έγινε γνωστό, για να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος θα την περιμένει ήδη εκεί (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το κοστούμι, τον χώρο της δεξίωσης, τους καλεσμένους και τους ακάλεστους).

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, λοιπόν, ρεπόρτερ μετέφερε εικόνες από το μέρος, εξηγώντας πως όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αυτή μέρα, όμως ο στολισμός δεν είχε πραγματοποιηθεί ακόμη, διότι έπρεπε πρώτα να τελειώσει η λειτουργία. Άλλωστε η τελετή θα ξεκινήσει στις 17:00.

Κι άλλο άκυρο στον γάμο Ντάνου - Βαμβακούση λίγες ώρες πριν το μυστήριο

Την ώρα που συζητούσαν γι' αυτό στο πλατό, η Μπέττυ Μαγγίρα, αποκάλυψε πως είχε λάβει και εκείνη πρόσκληση, όμως εξήγησε πως δεν θα παρευρεθεί.

«Θυμάμαι τι ώρα είναι το μυστήριο, γιατί εγώ πήρα προσκλητήριο, να τα λέμε και αυτά! Βέβαια με καλέσανε, αλλά δεν θα πάω. Μην κρατήσετε θέση τζάμπα, δεν μπορώ να έρθω. Έχω τα παιδιά, λείπει ο άντρας μου... πολλά τα βάσανα. Δεν τους ξέρω προσωπικά, τον έχω δει τυχαία τον Γιώργο στους Αγίους Ισιδώρους, αλλά δεν μιλήσαμε, δεν το γνωρίζω να πάω να τον χαιρετήσω. Μπορεί να με γουστάρουν σαν τύπισσα και να λένε "ας την καλέσουμε αυτή"», αποκάλυψε.

Ο πρώτος που δήλωσε δημόσια πως δεν θα πάει

Μία σύντομη συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star, παραχώρησε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος σχολίασε τα προγράμματα της τηλεόρασης αυτή τη σεζόν και τα νέα του επαγγελματικά σχέδια, όμως μίλησε και για άλλο ένα πολύ φλέγον ζήτημα. Τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλο και της Δήμητρας Βαμβακούση.

«Φυσικά και με κάλεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο γάμο του, αλλά δεν θα πάω βέβαια, γιατί τον κύριο Ντάνο ούτε τον ξέρω, ούτε τον παρακολουθούσα τότε στο Survivor. Νομίζω δεν είχα και τηλεόραση εκείνο το διάστημα. Εύχομαι να είναι καλά κι ευτυχισμένος, να το δείχνουν οι εκπομπές όλη την ώρα να σταματήσουν να δείχνουν τον Κασσελάκη πια», είπε.