Σήμερα (24/9) ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου & της Δήμητρας Βαμβακούση: Το κοστούμι του γαμπρού, ο χλιδάτος χώρος δεξίωσης, οι καλεσμένοι και οι ακάλεστοι

Όλες οι λεπτομέρειες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου σήμερα, η μέρα που ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η σχέση τους μπορεί να μετράει λίγους μήνες, ωστόσο ο έρωτάς τους, αλλά και κάποιος πολύ συγκεκριμένος λόγος, όπως αποκάλυψε ο γαμπρός, τους ώθησαν στο να κάνουν σύντομα το επόμενο βήμα.

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Το προσκλητήριο

Οι δυο τους, συνήθως, είναι διακριτικοί και κρατούν τα προσωπικά τους μακριά από τη δημοσιότητα, όμως προδόθηκαν από τον δικηγόρο του νικητή του Survivor, Αναστάσιου Ντούγκα, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το προσκλητήριο του γάμου.

Το μυστήριο, λοιπόν, πρόκειται να τελεστεί στις 17:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό (δείτε εδώ για ποιο λόγο επέλεξαν το συγκεκριμένο εκκλησάκι), με κουμπάρους τον Αναστάσιο Ντούγκα και την Ειρήνη Λουπασάκη, καλή φίλη του ζευγαριού.

«Η ώρα η καλή κουμπαράκια μου», έγραψε μάλιστα στην ανάρτησή του ο συνεργάτης του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Γιώργος Αγγελόπουλος Δήμητρα Βαμβακούση γάμος

Το κοστούμι του γαμπρού

Ο επιχειρηματίας και πρώην νικητής του Survivor πριν από λίγους μήνες, μάλιστα, βρέθηκε στον σούπερ μοναδικό σχεδιαστή Νίκο Αποστολόπουλο, όπου δοκίμασε διάφορα κοστούμια για διάφορες εκδηλώσεις που είχε προγραμματισμένες. Ο ίδιος ο σχεδιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok βιντεάκι που τους έδειχνε μαζί να ετοιμάζονται δίνοντας σε εμάς μια «γεύση» από το γούστο του Γιώργου. Λέτε κάτι παρόμοιο, όπως το παρακάτω, να φορέσει και στον γάμο του με την Δήμητρα;

@nikos.apostolopou

#official danos ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΒΕΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΜΟΝΟ ΝΙΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΤΑ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ #suits #groom #wedding #Athens #greece ΣΚΟΥΦΑ 19 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210 3392706

♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Apostolopoulos B

Οι καλεσμένοι, το γλέντι και το χτένισμα της νύφης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του Γρηγόρη Μπάκα, ο γάμος θα είναι ανοιχτός και οι καλεσμένοι που έχουν λάβει το προσκλητήριο έφτασε ηλεκτρονικά, μέσω κινητού, σε περίπου 600 καλεσμένους. Το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει νυφικό και κοστούμι (δείτε εδώ τι θα φορέσει ο Ντάνος), ενώ έχουν επιλέξει και το πρόσωπο που θα τους επιμεληθεί το χτένισμα την ημέρα εκείνη και δεν είναι άλλος από τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όσον αφορά στο γλέντι, ο μέλλοντας γαμπρός και η νύφη έχουν κλείσει έναν πολύ αγαπημένο τους τραγουδιστή για να διασκεδάσουν και να χορέψουν μαζί με τους συγγενείς τους, και, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τον Γιώργο Τσαλίκη, με τον οποίο ο νικητής του πρώτου Survivor είναι πολύ καλός φίλος.

Ποιους δεν κάλεσαν

Πολλά σχόλια έχουν γίνει σχετικά με τους καλεσμένους καθώς εκτός του ότι είναι πάρα πολλοί, έχουν προσκαλέσει και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Όπως για παράδειγμα η Μπέττυ Μαγγίρα, η Σία Κοσιώνη κ.α.

Δυο πρόσωπα ωστόσο που πολλοί περίμεναν πως θα δουν στον γάμο είναι ο Κούλλης Νικολάου αλλά και ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor δήλωσε μάλιστα με χιούμορ στις κάμερες: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να με καλέσει στον γάμο του. Να είναι καλά τα παιδιά, καλά στέφανα τους εύχομαι. Κάλεσε όλον τον ΣΚΑΪ εκτός από μένα; Τώρα θα το πάρω προσωπικά. Τώρα θέλω να πάω!».

Από την άλλη ο Κούλλης Νικολάου με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπρωταγωνιστεί επίσης μαζί του φέτος στην Γη της Ελιάς, είπε «Μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει στο γάμο του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν το ήξερα και με πήρε τηλέφωνο μια δημοσιογράφος και με ρώτησε “θα πάτε στο γάμο του Αγγελόπουλου;” και της λέω “τι;”».

Η αναγγελία του γάμου

«Ο Αγγελόπουλος Γεώργιος του Παναγιώτη και της Ουρανίας, το γένος Σουλτανή, που γεννήθηκε στην Σκιάθο Σποράδων και κατοικεί στα Μελίσσια Αττικής, και η Βαμβακούση Δήμητρα του Νεκτάριου και της Αλεξίας, το γένος Γεωργοστάθη, που γεννήθηκε στην ΑΘήνα και κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο Αθηνών, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό», γράφει χαρακτηριστικά η αναγγελία.

Ο χώρος της δεξίωσης

Μετά τον γάμο, όμως, θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό γλέντι, σε κέντρο εκδηλώσεων στην Αττική. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, πρόκειται για τον ίδιο χώρο όπου, όπου γιόρτασαν την δική τους αγάπη ο Νικήτας Νομικός και η Άννα Πρέλεβιτς (δείτε εδώ τα δύο νυφικά που άλλαξε εκείνη τη μέρα).

Έχει τεράστιο κήπο, γεμάτο πρασινάδα, που χωράει πολύ μεγάλο αριθμό καλεσμένων και είναι διακοσμημένος με λουλούδια και χρυσές λεπτομέρειες. "Μυρίζει" χλιδή.

Οι 8 Survivors καλεσμένοι

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Fay’s Time και της Μάρτζυ Λαζάρου ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκονται οι: Μπο, Στέλλα Χαμπέρη, Σάρα Εσκενάζυ, Γιώργος Χρανιώτης, Ηλίας Μπόγδανος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Γιάννης Σπαλιάρας, Ελένη Δάρρα.