«Είχα πολύ λίπος, δεν θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα», «Η Φελίσια Τσαλαπάτη είναι ηλίθι@» - Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου κατά της Super Κικής

«Ένιωσα λες και ήμασταν χωματερή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είχα πολύ λίπος, δεν θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα», «Η Φελίσια Τσαλαπάτη είναι ηλίθι@» - Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου κατά της Super Κικής

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, προβλήθηκε την Κυριακή 24/9 η συνέντευξη που παραχώρησε η Super Κική σε συνεργάτη της Μαρίας Μπακοδήμου, κατά την οποία μίλησε για το χειρουργείο που έκανε ώστε να αλλάξει το σώμα της και την εμφάνισή της, για την Σάσα Σταμάτη, αλλά και για τα σχόλια που δέχθηκε από την Φελίσια Τσαλαπάτη και τον Τριαντάφυλλο για τον ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από την ίδια μετά τις δηλώσει της για τον Ξαρχάρκο.

«Κάνω υαλουρονικά, botox, φρύδια, laser, λιποαναρροφήσεις και ό,τι υπάρχει. Είχα πολύ λίπος στο μπούτι, το έβλεπα και δε μπορούσα, είπα ότι θα το βγάλω… Δε θέλω να είμαι σαν τη Μπάρκα που προωθεί την αγάπη για το σώμα μας, δε θέλω να με αποδεχτώ στο 100%, θέλω να με φροντίζω. Συμφωνώ με αυτό που λέει, αλλά δε θέλω να μείνω κι έτσι, θέλω κάτι να κάνω», είπε για την εμφάνισή της (δείτε εδώ πόσες ώρες κράτησε η επέμβαση και πώς είναι το σώμα της πλέον).

Για τη δημοσιογράφο και την ψυχολογική της κατάρρευση, ανέφερε: «Στεναχωριέμαι για τη Σάσα, την έχουν πάει τρένο. Τουλάχιστον η Σάσα, μπορεί να κάνει λάθη, αλλά προσπαθεί να τα διορθώσει. Υπάρχουν άλλοι που λένε, λένε και δε προσπαθούν να διορθώσουν τίποτα».

Όσον αφορά στο θέμα με τον Σταύρο Ξαρχάκο, δήλωσε: «Δε μετανιώνω αυτό που έγινε με τον Ξαρχάκο. Γιατί να το μετανιώσω; Επειδή έγινε μια ιστορία όταν ήμουν 21 ετών και δεν ήξερα πως λέγονται αυτά που κρατούσε; Η Φελίσια και ο Τριαντάφυλλος πετάχτηκαν να με “μαχαιρώσουν” με τον Ξαρχάκο και πριν βγουν στην εκπομπή ρωτούσαν ποιος είναι. Αυτό δε το ξέρει κανείς και δε μπορώ και να το αποδείξω. Δεν έχω πρόβλημα μαζί τους, κι αυτοί να ζήσουν προσπαθούν. Ο ένας είναι τραγουδιστής και έχει πάει κι έχει κάτσει πάνω και η άλλη, παλεύει χρόνια και κάθεται όπου βρει.

Δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά, το ψωμί τους παλεύουν να βγάλουν, προφανώς στις πλάτες άλλων. Η Φελίσια που μιλάει ρομποτικά, ξέρει πολύ καλά πως το είπα.. Δε βλέπω άλλη Φελίσια, τα ξέρω τα αρνητικά της. Δεν έχω πρόβλημα με τη Φελίσια, αλλά είναι ηλίθια. Είναι χαζή» (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε ειπωθεί).

Το ξέσπασμα της Μαρίας Μπακοδήμου για την Super Κική

Μετά την προβολή του βίντεο, η παρουσιάστρια ξέσπασε για όσα άκουσε:

«Παιδιά, εγώ είμαι έξαλλη με αυτή τη συνέντευξη, πραγματικά. Εμένα μου είπατε ότι θα γίνει μία συνέντευξη που θα απαντάει για το εάν ήξερε τον Ξαρχάκο ή όχι και για τα νέα της σχέδια και βλέπω μία συνέντευξη που λέει ότι κάνω λιποαναρρόφηση γιατί δεν θέλω να είμαι σαν τη Δανάη. Μετά το μαζεύει. Γιατί να χρησιμοποιήσει το όνομα της Δανάης;

Επίσης, ανοίγει το στόμα της και μιλάει για μία ομάδα, για μία εκπομπή, που δεν τους ξέρω τους ανθρώπους, δεν θέλω να πάρω θέση. «Αυτή είναι ηλίθια», «αυτός είναι ηλίθιος», «αυτή κάθεται σε όποια δουλειά της πούνε». Για μένα όλο αυτό ήταν ένα κύμα τοξικότητας.

Δεν έχει εντάξει. Ο κόσμος περνάει μία φάση με όλα αυτά που γίνονται, υπάρχει πάρα πολύς θυμός και χαμηλές δονήσεις. Χρειαζόμαστε κάτι να μαλακώνουμε. Αν βάζουμε βίντεο με τοξικότητα, κάνουμε κακό σε όλους».

Και φανερά ενοχλημένη και με τον συνεργάτη της, ο οποίος δεν την σταμάτησε, του τόνισε: «Έπρεπε να της μιλήσεις, να τη ρωτήσεις γιατί χαρακτηρίζει έτσι με τόση ευκολία έναν άνθρωπο "ηλίθιο"; Ένιωσα λες και ήμασταν χωματερή. Η αλήθεια μου δεν είναι να κατηγορώ όλους τους άλλους».