«Είναι λυτρωτικό να έχεις...» - Η νέα δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον "σάλο" για τα σκληρά λόγια του Γιώργου Λιάγκα

«Πριν προλάβει καν να ειπωθεί η κατηγορία...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε στο στόχαστρο εξαιτίας των σκληρών δηλώσεων του Γιώργου Λιάγκα περί "κακού παιδιού" (δείτε εδώ αναλυτικά). Άλλοι τον υπερασπίστηκαν, άλλοι έμειναν ουδέτεροι και άλλοι πήραν το μέρος του παρουσιαστή του ΑΝΤ1.

Αν και ο παλιός του συνεργάτης δεν ανέφερε ποτέ το όνομά του, γι' αυτό και ο ίδιος επέμενε πως δεν μιλάει για εκείνον (δείτε εδώ την απάντησή του), ακριβώς επειδή πολλοί του στάθηκαν και είπαν έναν καλό λόγο για τη δουλειά του και τον χαρακτήρα του, ένιωσε την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Η νέα δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον "σάλο" για την κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα

Αυτό έκανε, λοιπόν, μέσα από το τελευταίο του άρθρο, λέγοντας:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη και τα όμορφα λόγια σας, ειδικά αυτή την εβδομάδα. Όλες οι εκπομπές, οι παρουσιαστές, οι συνεργάτες και οι τεχνικοί που έχω συνεργαστεί και σύσσωμος αυτός ο εξίσου μ’εμένα δύσκολος χώρος – που όμως, τόσο αγαπώ – σπεύσατε να με υπερασπιστείτε απέναντι σε μια κατηγορία, πριν προλάβει καν να ειπωθεί.

Πάνω απ’όλα, ευχαριστώ όλους εσάς, αδέλφια μου για τα συγκινητικά σας, λόγια. Τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, γραπτά, ακόμη και μέσα απ’τα events, τις συναυλίες, τα Dj-Sets, τα σεμινάρια στο ΑΝΤ1 MediaLab είστε δίπλα μου για να μη νιώθω μόνος. Δε γαμιέται: Αφού δε θα πάρω ποτέ Όσκαρ, ας ευχαριστήσω και τους 6 κολλητούς που έχω από παιδί (μαζί πλέον με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους) και είναι πια η οικογένειά μου για να μην ανησυχούν οι γονείς μου από ‘κεί πάνω – Είναι λυτρωτικό να έχεις φίλους.

Σ' αυτούς, στους συναδέλφους μου και σ’εσάς αφιερώνω και την καταληκτική τραγουδάρα μας, αδέλφια, "Για Όλα Ικανοί (Τζαμάικα)"».