Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από το ρομαντικό ταξίδι της Έλενας Τσαγκρινού με τον Dj Stephan στο Ξυλόκαστρο μετά την πρόταση γάμου

"Λιώνουν" ο ένας για τον άλλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan ζουν τον απόλυτο έρωτα. Είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό και δεν διστάζουν να δείξουν τα συναισθήματά τους, είτε στις δημόσιες εμφανίσεις τους είτε μέσα από τα social media τους. Πρόσφατα, μάλιστα, αποφάσισαν να σοβαρέψουν ακόμη περισσότερο τον δεσμό τους και να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω, αφού ο καλλιτέχνης έκανε πρόταση γάμου στην τραγουδίστρια μπροστά σε χιλιάδες κόσμο (δείτε εδώ το βίντεο και το μονόπετρο).

Έκτοτε, όμως, παραμένουν διακριτικοί και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι πιο σπάνιες. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, ωστόσο, τους εντόπισε στο Ξυλόκαστρο σε ένα μικρό ταξίδι αναψυχής τους, πίνοντας καφέ σε γνωστή καφετέρια της περιοχής. Έδειχναν αμέριμνοι και χαλαροί, χωρίς να ανησυχούν για τα βλέμματα του κόσμου.

Δείτε επίσης: Παθιασμένες αγκαλιές μέσα σε τζακούζι - Με νέον ολόσωμο μαγιό η Έλενα Τσαγκρινού μαζί με τον Dj Stephan

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την εκδρομή της Έλενας Τσαγκρινού με τον Dj Stephan στο Ξυλόκαστρο

Τσαγκρινού Dj Stephan Ξυλόκαστρο

Τσαγκρινού Dj Stephan εκδρομή

Τι συμβαίνει με την εγκυμοσύνη της

Εδώ και αρκετούς μήνες κυκλοφορεί στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz πως η συγκεκριμένη αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, αλλά η ίδια δεν είχε κάνει καμία νύξη ούτε για να επιβεβαιώσει αλλά ούτε για να διαψεύσει το γεγονός αυτό.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, μέσα από ένα Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έμμεσα παραδέχθηκε τα ευχάριστα.

«Δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι ακυρώσαμε κάθε συναυλία, είχαμε πάρα πολλά καλέσματα. Δεν σας ανέβασα όμως ούτε και το tour γιατί υπήρχε ένα θέμα υγείας, όχι κακό, καλό. Οπότε πιστεύω ότι του χρόνου το καλοκαίρι θα είμαι παντού», απάντησε αρχικά σε ερώτηση θαυμαστής της ενώ στη συνέχεια, όταν κάποιος της έγραψε «Υποψιάζομαι εγκυμοσύνη και πολύ χαίρομαι αν ισχύει! Περιμένω ανακοίνωση» εκείνη απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο χωρίς να πει τίποτα άλλο! Η σιωπή της προς απάντησή μας;