Οι σχέσεις του Αντώνη Βαρδή με την πρώην σύζυγό του Χριστίνα Μαραγκόζη - Η λογομαχία λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Οι αποκαλύψεις της κόρης του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι σχέσεις του Αντώνη Βαρδή με την πρώην σύζυγό του Χριστίνα Μαραγκόζη - Η λογομαχία λίγο πριν φύγει από τη ζωή

Την Κυριακή 24/9 η κόρη του Αντώνη Βαρδή παραχώρησε συνέντευξη στο Ακόμα δεν είδες τίποτα με την Καλλιστώ Βαρδή να παίρνει θέση για όσα ειπώθηκαν για τη ζωή του πατέρα της μετά την πρόσφατη συναυλία στη μνήμη του.

Η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει σχετικά με μια δήλωση της Χριστίνας Μαραγκόζη, η οποία δεν καλέστηκε στην συναυλία του και θέλησε να πάρει θέση σχετικά με την απόφαση των παιδιών του Βαρδή να μην της δώσουν μία θέση στη συναυλία (δείτε εδώ τι είπε η Μαραγκόζη).

Στη συνέχεια, η ίδια η Χριστίνα Μαραγκόζη αποκάλυψε λοιπόν, πως παρά το χωρισμό της με τον Αντώνη Βαρδή, πριν φύγει από τη ζωή είχαν κάνει μία πολύ εγκάρδια κουβέντα κάτι, που η κόρη του διέψευσε ρητά και είπε από τη μεριά της, τι γνωρίζει να είχε συμβεί.

Οι δηλώσεις της Καλλιστώ Βαρδή για το σάλο μετά τη συναυλία στη μνήμη του

«Ο πατέρας μου με την κυρία Μαραγκόζη δεν μιλούσαν για πάρα πολλά χρόνια για δικούς τους λόγους. Οπότε, το 2016 που πήγε να γίνει μία ακόμα συναυλία, δεν είχε τη διάθεση να την καλέσει. Οπότε, εγώ και ο αδελφός μου πολύ ακολουθήσαμε τα θέλω του. Κάπου έχω διαβάσει, ότι έκανε μία δήλωση η κυρία Μαραγκόζη, ότι προς το τέλος της ζωής του μπαμπά μου, έγινε μία πολύ εγκάρδια συζήτηση, επειδή εμείς ήμασταν όλη ημέρα μαζί προς το τέλος του, θέλω απλά να ξεκαθαρίσω, ότι δεν έγινε καμία εγκάρδια συζήτηση, έγινε ακριβώς το αντίθετο, υπήρξε συζήτηση, αλλά δεν ήταν εγκάρδια, το αντίθετο. Οπότε ήταν ένας ακόμη λόγος, που δεν ήθελε να της ξαναμιλήσει», είπε η Καλλιστώ Βαρδή.

Η μακροσκελής απάντηση της Χριστίνας Μαραγκόζη στον Γιάννη Βαρδή

Μέσω της εκπομπής Mega Καλημέρα λοιπόν, η Χριστίνα Μαραγκοζη θέλησε να απαντήσει στον γιο του Αντώνη Βαρδή με σκοπό να σταματήσει όλο το θέμα που έχει δημιουργηθεί.

«Είναι η τελευταία φορά που θα πω κάτι γι’ αυτό το θέμα. Κατ’ αρχάς θα ήθελα να τονίσω ότι δεν πλήττομαι από την απαξιωτική συμπεριφορά εις βάρος μου. Όταν απαξιώνεται ένα μέρος της ζωής ενός μεγάλου καλλιτέχνη, αμαυρώνεται η ίδια η μνήμη του έργου του. Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε υψηλούς τόνους και κατά τον ίδιο επιθετικό τρόπο που μου απευθύνθηκε ο Γιάννης. Η απογοήτευσή μου έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι νέοι άνθρωποι πρέπει να λειτουργούν με κατανόηση, ανωτερότητα και να κάνουν τον κόσμο πιο τρυφερό από αυτόν που δημιουργήσαμε εμείς με τα τυχόν λάθη.

Οι προσωπικές σχέσεις και κάποιες κακές στιγμές δεν μπορούν να καθορίζουν την καλλιτεχνική μας υπόσταση, ούτε την αγάπη και το σεβασμό μας για τους ανθρώπους. Μάλιστα, πριν φύγει από τη ζωή ο Αντώνης είχαμε και μια ζεστή τηλεφωνική επικοινωνία και δεν υπήρχε ίχνος εμπάθειας. Το ότι δεν προσκλήθηκα στη συναυλία είναι ειλικρινά δευτερεύουσας σημασίας. Αυτό δεν μπορεί να μου στερήσει ότι είμαι αναπόσπαστο μέρος των ίδιων των τραγουδιών που θα ακουστούν εκεί.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι εγώ με τον Αντώνη Βαρδή συμπορευτήκαμε στη ζωή και στα τραγούδια που άφησαν εποχή. Ενώσαμε τις φωνές και τις ψυχές μας. Είμαι μέρος της ιστορίας του, σχεδόν συνυφασμένη μαζί του και την ιστορία δεν μπορεί να την ακυρώσει κανείς», δήλωσε.