Χριστίνα Μαραγκόζη: «Με στεναχωρεί! Δεν με κάλεσε ο Γιάννης...» - Φανερά ενοχλημένη η πρώην σύζυγος του Αντώνη Βαρδή από την συμπεριφορά του γιου του

Γι' αυτό έλειπε από τη συναυλία που έγινε προς τιμήν του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μαραγκόζη: «Με στεναχωρεί! Δεν με κάλεσε ο Γιάννης...» - Φανερά ενοχλημένη η πρώην σύζυγος του Αντώνη Βαρδή από την συμπεριφορά του γιου του

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή και εκεί βρέθηκε πλήθος καλλιτεχνών για να τραγουδήσουν μαζί με τον γιο του, Γιάννη Βαρδή στη σκηνή, ζωντανεύοντας ξανά τα κομμάτια του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Από εκεί, όμως, έλειπε η Χριστίνα Μαραγκόζη, η πρώτη σύζυγος του εκλιπόντος, με την οποία χώρισε το 1995.

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την συνάντησε, λοιπόν, και η ίδια απάντησε για τον λόγο της απουσίας της. Εξήγησε, όμως, πως δεν ήταν δικό της θέλημα. Αντιθέτως, ο γιος του καλλιτέχνη δεν την κάλεσε ποτέ.

Το παράπονο της Χριστίνας Μαραγκόζη για τον Γιάννη Βαρδή

«Δεν προσκλήθηκα γι' αυτό δεν με είδατε. Με στενοχωρεί, αλλά είναι σεβαστές οι αποφάσεις όταν παίρνονται για κάποιο λόγο. Δεν ρώτησα γιατί δεν με κάλεσε ο Γιάννης Βαρδής. Δεν θέλω να μπω σε τέτοια πράγματα. Δεν πειράζει, όλα καλά. Να είμαστε καλά, γιατί περνάμε πολύ δύσκολες εποχές. Να σταματήσουμε εκεί πάνω σε αυτό το θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κόλαφος κατά Βαρδή η Φιλοθέη Μωβ - «Δεν σεβάστηκε την επιλογή του πατέρα του! Η δικαιοσύνη θα τα κανονίσει όλα»

Με βουρκωμένα μάτια η κόρη του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ, στη συναυλία

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, που έδωσαν το παρόν στη σκηνή και τραγούδησαν ''Αντώνη Βαρδή'' ήταν ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, όπως αναφέρθηκε ήδη, που έχει ακολουθήσει τα μουσικά βήματα του πατέρα του, αλλά και η κόρη του Καλλιστώ Βαρδή (δείτε εδώ άγνωστα σημεία από τη σχέση του Γιάννη Βαρδή με τον πατέρα του).

Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα η στιγμή, που η Καλλιστώ είπε μερικά λόγια στην έναρξη της συναυλίας για τον μπαμπά της, με τα μάτια της να γυαλίζουν λίγο πριν η ίδια κατέβει από τη σκηνή και παραδώσει το μικρόφωνο.

«Δεν είναι μόνο δική μου επιθυμία, δες πόσος κόσμος ήρθε απόψε εδώ για να ακούσει τα τραγούδια σου. Πόσος κόσμος σε αγαπάει μετά την απουσία σου. Έχω ένα προαίσθημα απόψε, ότι ο Αντωνάκης ή αλλιώς ο γίγαντας Αντώνης Βαρδής, ο μπαμπάς μου, μας βλέπει από κάπου τριγύρω και από όσο τον ξέρω από την μια θα είναι έξαλλος, που δεν κατάφερε να είναι παρών σε αυτή τη σπουδαία βραδιά και από την άλλη είναι συγκινημένος με τους φίλους του, που είναι παρόντες, τιμώντας τον.

Θα κρατάει την κιθάρα του και θα σφυρίζει όπως πάντα, δεν θα σε ξεχάσω μπαμπά, όπως δεν θα σε ξεχάσει κανείς. Γι’ αυτό θα έπρεπε να ήσουν εδώ, για να σου πω δύο ψέματα: ''Ένα πως δεν σε αγαπάω και ένα πως σε ξέχασα! Για εσένα''», είπε η Καλλιστώ Βαρδή.