Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση - Με φουσκωμένη κοιλίτσα και συγκλονιστικό νυφικό έφτασε στην εκκλησία 

Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο Λυκαβηττό και συγκεκριμένα στους Αγίους Ισιδώρους βρέθηκε από νωρίς σήμερα (24/9) ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr για απαθανατίσει το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ως είθισται λοιπόν, πρώτα έφτασε στην εκκλησία ο γαμπρός (δείτε εδώ) και στη συνέχεια, κατέφθασε η νύφη συνοδευόμενη από τον κουμπάρο και το θείο της με το εντυπωσιακό, τούλινο νυφικό με μακρύ πέπλο.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: ''Ρίγη συγκίνησης'' με την κίνηση του Αγγελόπουλου πριν πάει στην εκκλησία - Επισκέφτηκε τη μητέρα που νοσηλεύεται

Η άφιξη της Δήμητρας Βαμβακούση στην εκκλησία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αυτό λοιπόν, που μπορούμε επίσημα και αποκλειστικά από το Youweekly.gr να σας αποκαλύψουμε και όπως θα δείτε αν προσέξετε στα παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες είναι, πως η νύφη είναι έγκυος και μάλιστα στον 4ο μήνα. Το πρώτο του παιδάκι περιμένει λοιπόν, το ζευγάρι, καθώς δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να γίνουν γονείς!

Δήμητρα Βαμβακούση - Νύφη

Γάμος - Βαμβακούση - Νύφη

Δήμητρα Βαμβακούση - Νυφικό - Γάμος

Video Credits: Ιωάννα Βουτσή

«Θα ήθελα να κάνω το Γιώργο πατέρα»

Απαρατήρητη δεν πέρασε η δήλωση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τα όσα είπε για το γάμο της στην κάμερα του Γειά σου, καθώς τόνισε, πως είναι στα πλάνα της με τον Αγγελόπουλο ένα παιδί και η δημιουργία οικογένειας.

«Δεν απαντάω σε δημοσιεύματα, είμαι εντάξει με αυτό, το έχω συνηθίσει ξέρω να το διαχειριστώ. Η δυσκολία υπόκειται, όταν πρέπει να εξηγήσω στον οικογενειακό περίγυρο για ποιον λόγο γράφονται. Εμείς θέλουμε την ευλογία, το μυστήριο, γιατί πιστεύουμε πολύ, είμαστε πολύ κοντά στο Θεό και κάποια στιγμή πιστεύουμε να μας αξιώσει ο Θεός (για ένα παιδί). Θα ήθελα να κάνω το Γιώργο πατέρα αλήθεια στο λέω», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.