Αποκλειστικό: ''Ρίγη συγκίνησης'' με την κίνηση του Αγγελόπουλου πριν πάει στην εκκλησία - Επισκέφτηκε τη μητέρα που νοσηλεύεται

Ο λόγος που θέλησε να τη δει πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σήμερα, Κυριακή 24/9 αναμένεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε εδώ πρώτες φωτογραφίες έξω από την εκκλησία) με το ζευγάρι να κάνει γνωστό, πως υπήρξε μία πίεση γύρω από το μυστήριο.

Πιο αναλυτικά από τη στιγμή, που ανακοινώθηκε ο γάμος, παράλληλα έγινε γνωστό, πως η πίεση αυτή αφορά σε ένα πρόβλημα υγείας, που υπάρχει από τη μεριά της οικογένειας του γαμπρού και έτσι επέσπευσαν το γάμο.

Η κίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου πριν πάει στην εκκλησία να παντρευτεί

Για το λόγο αυτό, σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε, πως περιμένει να πάνε όλα καλά και να προλάβουν να γίνει το μυστήριο, έτσι όπως το έχουν ονειρευτεί, κάτι που έφερε τη συγκίνηση του κουμπάρου του, που ξέρει πιο πολλά εκ των έσω.

Εμείς από το Youweekly.gr λοιπόν, σας μεταφέρουμε, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν πάει ντυμένος γαμπρός στην εκκλησία, επισκέφτηκε τη μητέρα του, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να πάρει την ευχή της - μιας και η σχέση ανάμεσα σε γιο και μητέρα είναι πάρα πολύ δεμένη!

Αγγελόπουλος μητέρα

«Οι πρόβες έχουν καθυστερήσει γιατί η μητέρα του...»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastatStar και στη Μυρσίνη Κοντού αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το γάμο. Επίσης, έκανε γνωστό το λόγο που καθυστέρησαν οι πρόβες, αφού η μητέρα του είναι ασθενής.

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», αποκάλυψε.

«Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει έρθει», συνέχισε.

«Σε ένα γάμο που είναι ένα γεγονός showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι προσωπικά, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους», ολοκλήρωσε.