Βούρκωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το που είδε τη νύφη - Τι του ψιθύρισε η Δήμητρα Βαμβακούση (Βίντεο)

Λίγο πριν μπουν στην εκκλησία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βούρκωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το που είδε τη νύφη - Τι του ψιθύρισε η Δήμητρα Βαμβακούση (Βίντεο)

Μια πολύ ιδιαίτερη ημέρα ήταν αυτή, που έζησαν την Κυριακή 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση με το ζευγάρι να ενώνεται και επίσημα με τα ιερά δεσμά του γάμου ανάμεσα σε πλήθος κόσμου.

Δείτε επίσης: Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση - Με φουσκωμένη κοιλίτσα και συγκλονιστικό νυφικό έφτασε στην εκκλησία

Ο Ντάνος έφτασε πρώτος στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό (δείτε εδώ) και στη συνέχεια κατέφθασε η Δήμητρα Βαμβακούση συνοδευόμενη από το θείο της και τον κουμπάρο τους.

Τη στιγμή λοιπόν, που η νύφη πλησίασε στο γαμπρό - έζησαν εκείνοι και οι καλεσμένοι - την απόλυτη συγκίνηση. Ο Aγγελόπουλος περίμενε καρτερικά, έδωσε την ανθοδέσμη στην καλή του και παράλληλα την κοιτούσε στα μάτια φανερά βουρκωμένος.

Η συγκίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου τη στιγμή που είδε τη νύφη

Η Βαμβακούση, που τον γνωρίζει τόσο καλά, τον άγγιξε τρυφερά στο πρόσωπο και του ψιθύρισε: «Πάμε να σε παντρευτώ», με τον Αγγελόπουλο να μένει άφωνος, όσο ο κόσμος χειροκροτούσε.

Οι πρώτοι καλεσμένοι στο γάμο

Είχε διαρρεύσει, πως οι προσκλήσεις ήταν πάνω από 500 και έτσι και έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πάρα πολλοί, λαμπεροί και όλοι χαρούμενοι με το γεγονός. Με άρωμα Survivor και ''Γη της ελιάς'' ολοκληρώθηκε το μυστήριο, αφού πολλοί συνάδελφοι και πρώην συμπαίκτες του Αγγελόπουλου τον τίμησαν.

Γάμος Αγγελόπουλος- Βασάλος

Σεφερλής

Γάμος ΝτάνοςΓάμος - Ντάνος - Τσανγκ

Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση - ΚαλεσμένοιΗλίας Μπόγδανος

Ειρήνη ΚολλιδάΜπό