Κατέφθασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκκλησία - Με μαύρο κοστούμι, παπιγιόν και ένα λευκό μπουκέτο στα χέρια

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατέφθασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκκλησία - Με μαύρο κοστούμι, παπιγιόν και ένα λευκό μπουκέτο στα χέρια

Η μεγάλη ημέρα, που ο Γιώργος Αγγελόπουλος περίμενε έφτασε, καθώς σήμερα (24/9) ο αγαπημένος σε όλους Ντάνος αναμένεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο φακός του Youweekly.gr έχει φτάσει από νωρίς έξω από την εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό εκεί, που το ζευγάρι επέλεξε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Δείτε εδώ: Αποκλειστικό: ''Ρίγη συγκίνησης'' με την κίνηση του Αγγελόπουλου πριν πάει στην εκκλησία - Επισκέφτηκε τη μητέρα που νοσηλεύεται

Οι πρώτες φωτογραφίες με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην εκκλησία

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ως είθισται, έφτασε λοιπόν πρώτος στην εκκλησία με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρο παπιγιόν, περιμένοντας την αγαπημένη του να έρθει από λεπτό σε λεπτό.

Γάμος Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος

Γιώργος Αγγελόπουλος

Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

Τα πρώτα πλάνα από την εκκλησία

Ο χώρος είναι γεμάτος ορτανσίες, ενώ στην είσοδο υπάρχει μία διάφανη πινακίδα, που πάνω της γράφει "Welcome to our wedding", καλωσορίζοντας όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι υπολογίζονται γύρω στους 500 με 600. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, σε αντίθεση με τα άνθη του στολισμού, η νύφη θα κρατάει στα χέρια της τριαντάφυλλα εισαγωγής.

Δείτε επίσης: Δεύτερο άκυρο στον γάμο του Ντάνου και της Δήμητρας Βαμβακούση - Το ανακοίνωσε λίγες ώρες πριν το μυστήριο