Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Η έξοδος του ζευγαριού από την εκκλησία - ''Λούστηκαν'' από ρύζια και ευχές οι νεόνυμφοι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με επιτυχία και μεγάλη συγκίνηση ολοκληρώθηκε ο γάμος της Δήμητρας Βαμβακούση και του Γιώργου Αγγελόπουλου την Κυριακή (24/9) στο Λυκαβηττό και στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία.

Την ώρα μάλιστα, που έφτασε η νύφη στην εκκλησία αποκαλύφθηκε αυτό, που όλοι είχαν σκεφτεί αυτό το διάστημα, η εγκυμοσύνη δηλαδή της Βαμβακούση (δείτε εδώ αποκλειστικό πλάνο και πόσο μηνών είναι).

Στη συνέχεια, αφού όλα πήγαν καλά εντός της εκκλησίας με το πέρασμα των στεφάνων και των όρκων, που αντάλλαξαν οι νεόνυμφοι, κατέβηκαν τα σκαλιά και βγήκαν προς τα έξω.

Η έξοδος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση από την εκκλησία

Όπως βλέπουμε στα αποκλειστικά πλάνα του Youweeky.gr το ζευγάρι ''λούστηκε'' από το ρύζι, που πέταξαν οι καλεσμένοι, καθώς πήγαιναν στο αυτοκίνητο, που οδήγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση
Αγγελόπουλος - Βαμβακούση - Γάμος - Αμάξι

Τα πρώτα πλάνα από το χορό του Ησαΐα μέσα στην εκκλησία

Η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί και μάλιστα εξασφάλισε μοναδικά πλάνα κατά την είσοδο της νύφης (δείτε την εδώ να καταφτάνει με φουσκωμένη κοιλίτσα - επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη), καθώς και το μυστήριο μέσα στην εκκλησία.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, το ζευγάρι ήταν πολύ συγκινημένο σε όλη τη διαδικασία του μυστηρίου, ιδιαίτερα όταν τους πέρασαν τα στέφανα και πιο μετά στο χορό του Ησαΐα. Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκε το μυστήριο, ο γαμπρός και η νύφη κατέβηκαν τα πρώτα σκαλιά, με την Δήμητρα να ακολουθεί το Γιώργο.

Δε μπορούμε στο σημείο αυτό, να μη σχολιάσουμε ξανά το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Βαμβακούση να φαίνεται όσο κατεβαίνει τα σκαλιά.

Video Credits: Ιωάννα Βουτσή