Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Η άφιξη της Καμπουρέλη με κατακόκκινο σατέν φόρεμα συνοδευόμενη από το σύντροφό της

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό με το ζευγάρι πλαισιώνεται από πλήθος κόσμου, που είχαν καλέσει.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους το Υouweekly.gr απαθανάτισε την άφιξη της Τέτας Καμπουρέλη στην εκκλησία με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Χαλκία, με τον οποίο η ίδια δηλώνει full in love!

Δείτε επίσης: Έγκυος η Δήμητρα Βαμβακούση - Με φουσκωμένη κοιλίτσα και συγκλονιστικό νυφικό έφτασε στην εκκλησία

Η εμφάνιση της Τέτας Καμπουρέλη στο γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η Τέτα Καμπουρέλη έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα κατακόκκινο, φλογερό σατέν φόρεμα με άνοιγμα το ντελολτέ.

Τετα Καμπουρελη - σύντροφος

To ενδεχόμενο γάμου με το σύντροφό της

«Ο σύντροφός μου, όταν με βλέπει καθημερινά, μου λέει ότι είμαι πολύ όμορφη και χαρούμενη πλέον. Ποτέ μην λες ποτέ στο ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά δεν είναι της παρούσης φάσης, έχω άλλα πράγματα να ασχοληθώ τώρα», είπε σχετικά με το γάμο.

Σχετικά με την υποκριτική: «Δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για μένα στο κομμάτι της υποκριτικής. Από τη στιγμή που ανέβηκα στο σανίδι και με είδαν, έχω μόνο θετικές κρίσεις. Αλλά τώρα έχω πάρει και το δίπλωμά μου, έχω μπει και στο σωματείο και είμαι μια χαρά. Δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα».

«Δεν νομίζω να έπαιζα σε μια παραγωγή του πρώην συζύγου μου», ανέφερε έπειτα από σχετική ερώτηση.