Δήμητρα Βαμβακούση: «Έχω δει το κουστούμι του Γιώργου και...» - Δάκρυσε στο Fay's Time ο κουμπάρος του ζευγαριού

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και όλοι μιλούν για το ευχάριστο αυτό γεγονός. Και το ζευγάρι, μάλιστα, παρόλο που γενικότερα είναι χαμηλών τόνων και προσπαθούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, "ανοίγονται" όλο και περισσότερο και για την σχέση τους, αλλά και για το μυστήριο.

Την Παρασκευή 22/9, μάλιστα, η σύντροφος του νικητή του πρώτου Survivor μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, και προχώρησε σε παραπάνω αποκαλύψεις για την τελετή, αλλά και για τα ρούχα που έχουν επιλέξει να φορέσουν.

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Βαμβακούση για τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Παντρευόμαστε, ψάχνω να βρω στον Τάσο (σ.σ κουμπάρος) να του βρω κοστούμι. Έχω δει το κουστούμι του Γιώργου και μπορώ να πω κατευθείαν "τον παντρεύομαι", ειλικρινά στο λέω, και από πριν τον παντρευόμουν δηλαδή. Στο γάμο προσπαθούμε να μην παρεξηγηθούν κάποιοι, να τους έχουμε όλους τους δικούς μας αυτούς που αγαπάμε και για μας είναι μία γιορτή, αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Τώρα αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι που μπορεί να μην έλαβαν προσκλητήριο, μπορεί να μην τους άρεσε. Δεν ξέρω τι σχέση έχει ο Γιώργος με τον Γαβαλά πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Δεν νομίζω ότι έχουμε καλέσει άτομα που δεν γνωρίζουμε», είπε χαρακτηριστικά απαντώντας και για το πρώτο άκυρο που "έφαγαν".

«Δεν είμαι αγχωμένη παρόλο που είναι κάποια πράγματα της τελευταίας στιγμής. Εγώ θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να ευχηθώ να έχουν όλη την διάθεση και την αγάπη που έχει ο Τάσος για εμάς που είναι φίλος της οικογένειας και εσύ για μας Φαίη μου με έχεις συγκινήσει ο τρόπος που έχεις χαρεί για εμάς. Να τον βλέπουν όλοι έτσι και να έχουμε θετική ενέργεια είτε έρθουν είτε δεν έρθουν», κατέληξε.

Δείτε επίσης: «Αυτό πρέπει να το πω...» - Η εξομολόγηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Βαμβακούση

Η συγκίνηση του κουμπάρου

Αξίζει να σημειωθεί πως καλεσμένος στο πλατό ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού, Αναστάσιος Ντούγκας, ο οποίος δάκρυσε στον αέρα μετά από την συνομιλία του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.