Γάμος Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Πλήθος κόσμου περιμένει το ζευγάρι - Αποκλειστικές φωτογραφίες έξω από την εκκλησία

Το Youweekly.gr βρίσκεται εκεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα (24/9) γάμος γίνεται και αυτός δεν είναι άλλος από αυτόν του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση με το ζευγάρι να έχει καλέσει πάνω από 600 άτομα στον Λυκαβηττό στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων μετά τις 5 το απόγευμα.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr φυσικά και είναι παρών από νωρίς στην εκκλησία καλύπτοντας το γάμο της χρονιάς. Να σας μεταφέρουμε λοιπόν στο σημείο αυτό, πως έξω από την εκκλησία έχει σπεύσει πλήθος κόσμου, που αγαπάει όλα αυτά τα χρόνια τον ''Ντάνο''.

Δείτε επίσης: Σήμερα (24/9) ο γάμος του Γιώργου Αγγελόπουλου & της Δήμητρας Βαμβακούση: Το κοστούμι του γαμπρού, ο χλιδάτος χώρος δεξίωσης, οι καλεσμένοι και οι ακάλεστοι

Πρώτες φωτογραφίες από την εκκλησία που θα παντρευτεί ο Αγγελόπουλος με τη Βαμβακούση

Η εξωτερική είσοδος της εκκλησίας, όπως βλέπουμε είναι γεμάτη με φυτά και φυσικά έχει τοποθετηθεί λόγω της ημέρας ένα τρίποδο, που καλωσορίζει τον κόσμο στο γάμο Αγγελόπουλου - Βαμβακούση.

Γάμος Αγγελόπουλος

Photo Credits: Ιωάννα Βουτσή

Τι συμβολίζουν τα άνθη που επέλεξαν για τον στολισμό

Ο χώρος είναι γεμάτος ορτανσίες, ενώ στην είσοδο υπάρχει μία διάφανη πινακίδα, που πάνω της γράφει "Welcome to our wedding", καλωσορίζοντας όλους τους καλεσμένους, οι οποίοι υπολογίζονται γύρω στους 500 με 600. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, σε αντίθεση με τα άνθη του στολισμού, η νύφη θα κρατάει στα χέρια της τριαντάφυλλα εισαγωγής.

Ένα σύμβολο ευγνωμοσύνης - Οι ορτανσίες έχουν πλούσια άνθη, τα οποία τις συνδέουν με την εκτίμηση και τον εγκάρδιο έπαινο. Σε ορισμένους πολιτισμούς, το σχήμα τους θεωρείται ακόμη και ως ομοιότητα με μια καρδιά που χτυπάει.

Ένα σύμβολο συγχώρεσης - Στον ιαπωνικό θρύλο, το λουλούδι συνδέεται με τα γνήσια συναισθήματα και τη συγγνώμη. Ο συμβολισμός αυτός προέρχεται από την ιστορία ενός αυτοκράτορα που έδωσε ορτανσίες στην οικογένεια μιας γυναίκας που αγαπούσε, ως συγγνώμη που την παραμέλησε. Το λουλούδι λέει απλά: "Σας ευχαριστώ για την κατανόηση".

Ομορφιά και Χάρη - Γνωρίζατε ότι οι ορτανσίες συνδέονται με τα τέσσερα χρόνια γάμου; Σε ορισμένους πολιτισμούς, οι ορτανσίες χρησιμοποιούνται για να συμβολίσουν την ανθισμένη σχέση ενός ζευγαριού. Εξάλλου, τα Φρούτα και τα Λουλούδια είναι το παραδοσιακό θέμα της 4ης επετείου γάμου.

Ηρεμία και ειρήνη - Οι ορτανσίες εμφανίζονται σε γαλήνια και καταπραϋντικά χρώματα, γεγονός που τις συνδέει με τα συναισθήματα της ηρεμίας.

Διαλλακτικότητα και άκαρπη συμπεριφορά - Δυστυχώς, έχει επίσης αρνητικούς συνειρμούς, που συνδέονται με την αδίστακτη συμπεριφορά και την απροσεξία. Σε ορισμένες περιπτώσεις, το άνθος λέει: "Είσαι ψυχρός."

Στην Ευρώπη, πιστεύεται ότι οι Άγγλοι άνδρες έδιναν τα λουλούδια στις γυναίκες που τους απέρριπταν για να δείξουν ότι ήταν ψυχροί και άκαρδοι.

Σε ορισμένα πλαίσια, οι ορτανσίες συμβολίζουν επίσης ψεύτικη υπερηφάνεια , υπερηφάνεια και ματαιοδοξία επειδή παράγουν εντυπωσιακά άνθη. Πιστεύεται επίσης ότι οι Βικτωριανοί τα θεωρούσαν αρνητικό φυτό.

Πηγή: avareurgente.com