Γάμος Αγγελόπουλου: Τα πρώτα πλάνα από το χορό του Ησαΐα μέσα στην εκκλησία - Η στιγμή που η Βαμβακούση κατεβαίνει τα σκαλιά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αποκλειστικά βίντεο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γάμος Αγγελόπουλου: Τα πρώτα πλάνα από το χορό του Ησαΐα μέσα στην εκκλησία - Η στιγμή που η Βαμβακούση κατεβαίνει τα σκαλιά με φουσκωμένη κοιλίτσα

Σε πλαίσια μεγάλης χαράς και συγκίνησης ολοκληρώθηκε την Κυριακή 24/9 ο γάμος της Δήμητρας Βαμβακούση και του Γιώργου Αγγελόπουλου στον Λυκαβηττό, στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων (δείτε εδώ την άφιξη του γαμπρού).

Η κάμερα του Youweekly.gr ήταν εκεί και μάλιστα εξασφάλισε μοναδικά πλάνα κατά την είσοδο της νύφης (δείτε την εδώ να καταφτάνει με φουσκωμένη κοιλίτσα - επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη), καθώς και το μυστήριο μέσα στην εκκλησία.

Όπως βλέπουμε στα πλάνα, το ζευγάρι ήταν πολύ συγκινημένο σε όλη τη διαδικασία του μυστηρίου, ιδιαίτερα όταν τους πέρασαν τα στέφανα και πιο μετά στο χορό του Ησαΐα. Αφού λοιπόν, ολοκληρώθηκε το μυστήριο, ο γαμπρός και η νύφη κατέβηκαν τα πρώτα σκαλιά, με την Δήμητρα να ακολουθεί το Γιώργο.

Πλάνα από το γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση

Δε μπορούμε στο σημείο αυτό, να μη σχολιάσουμε ξανά το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης, με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Βαμβακούση να φαίνεται όσο κατεβαίνει τα σκαλιά.

Video Credits: Ιωάννα Βουτσή

Οι πρώτοι καλεσμένοι στο γάμο

Είχε διαρρεύσει, πως οι προσκλήσεις ήταν πάνω από 500 και έτσι και έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πάρα πολλοί, λαμπεροί και όλοι χαρούμενοι με το γεγονός. Με άρωμα Survivor και ''Γη της ελιάς'' ολοκληρώθηκε το μυστήριο, αφού πολλοί συνάδελφοι και πρώην συμπαίκτες του Αγγελόπουλου τον τίμησαν.

Γάμος Αγγελόπουλος- Βασάλος

Σεφερλής

Γάμος ΝτάνοςΓάμος - Ντάνος - Τσανγκ

Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση - ΚαλεσμένοιΗλίας Μπόγδανος

Ειρήνη ΚολλιδάΜπό