Βαφτίστηκε η μοναχοκόρη του Δημήτρη Παππά & της Άννας Μπεζάν - Με φλοράλ φόρεμα η γιαγιά της, Χριστίνα Παππά

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η Κυριακή 24/9 για την οικογένεια της Χριστίνας Παππά, καθώς βαφτίστηκε η εγγονή της και κόρη του Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν στη Βούλα και συγκεκριμένα στην εκκλησία του Άγιου Νεκτάριου.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr εξασφάλισε πλάνα από την είσοδο της εκκλησίας, εκεί που η οικογένεια φωτογραφήθηκε με χαμόγελο κρατώντας στην αγκαλιά τους τη νεοφώτιστη μικρή Χριστίνα.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βάφτιση της κόρης Μπεζάν και Παππά

Συγκίνηση επικρατούσε στα βλέμματα όλων, καθώς είχε συμφωνηθεί εδώ και καιρό, πως το κοριτσάκι θα έπαιρνε το όνομα της γιαγιάς της, η οποία έκανε μια φλοράλ εμφάνιση στο μυστήριο (δείτε εδώ γιαγιά και εγγονή στην παραλία).

Χριστίνα Παππά - Εγγονή

Οικογένεια Παππά - Βαφτίσια
Βάφτιση - Κόρη Παππά
Παππάς - Μπεζάν
Μπεζάν - Κόρη

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, στον οποίο μίλησε "ανοιχτά" για την αγαπημένη της εγγονή, την κόρη του Δημήτρη Παππά και της Άννας Μπεζάν.

Ο ρόλος της γιαγιάς πόσο άλλαξε τη ζωή σου;

Είναι υπέροχο. Νιώθω ξανά πως είμαι εγώ η μαμά κι όχι η γιαγιά. Η νύφη μου είναι υπέροχη κα δυνατή μητέρα. Θαυμάζω και τον Δημήτρη και την Άννα γιατί είναι τρομεροί γονείς. Δεν το λέω επειδή είναι δικά μου παιδιά, αλλά το λέω και το εννοώ. Ο ερχομός της μικρής Χριστίνας είναι ό,τι πιο όμορφο μου έχει συμβεί. Στον γιο μου αφιερώνω ένα τραγούδι «Αν ήξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου» το λέω και συγκινούμαι.

Η εγγονή σου, η Χριστινούλα, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας;

Ναι, πέρασε κάποιο θέμα υγείας η εγγονούλα μου, δεν θέλω τώρα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες. Να είναι καλά η Παναγία γιατί πιστεύω πολύ στη δύναμη του Θεού και στους Αγίους που βοήθησαν την Χριστινούλα μου κι όλα ξεπεράστηκαν.