Γέννησε η σύντροφος του Πέτρου Κουσουλού - Πατέρας για τρίτη φορά ο δημοσιογράφος

Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μέσα από το προσωπικό λογαριασμό στο instagram του Πέτρου Κουσουλύ διέρρευσε το βράδυ της Κυριακής 24/9 μία από τις πιο τρυφερές στιγμές της ζωής του, καθώς γέννησε η σύντροφός του.

Ο δημοσιογράφος και η καλή του είναι πια γονείς της υγιέστατης κόρης τους, που ήρθε στον κόσμο, στη ιδιωτική κλινική Μητέρα. Να τονίσουμε εδώ, πως ο πατέρας ήταν μέσα στη γέννα, τραβώντας πλάνα από τη συγκλονιστική αυτή στιγμή.

Η πρώτη φωτογραφία από τη νεογέννητη κόρη του Πέτρου Κουσουλού

Να θυμίσουμε εδώ, πως το ζευγάρι είχε αποκαλύψει το φύλο της μικρής, καθώς πολύ πρόσφατα ο Πέτρος Κουσουλός έκανε γνωστό, πως έχουν βρει και το όνομα, που θα της δώσουν (δείτε εδώ).

Κόρη Κουσουλού

Το παρασκήνιο πίσω από το διαζύγιο του Κουσουλού με τη Ζαφιροπούλου

«Ήταν πολύ θυελλώδης και η σχέση και ο έρωτας και είναι ευτυχές ότι έχουμε δύο πανέμορφα κορίτσια. Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Λόγω ενδεχομένως κοινών παραλείψεων, κοινών προβλημάτων που δεν τα αντιμετωπίσαμε εγκαίρως υπήρξε μία φθορά και πήραμε μια απόφαση που δεν ήταν εύκολα. Ήταν μια απόφαση που πρέπει να τη σκεφτείς και δυο και τρεις φορές γιατί υπάρχουν παιδιά που μπορεί να βγουν πληγωμένα.

Το ευτύχημα είναι ότι διατηρούμε καλές, τυπικές σχέσεις, δεν είμαστε κολλητοί… Είναι προτιμότερο να παίρνεις αυτή την απόφαση όσο επώδυνη κι αν είναι παρά να είσαι σε έναν γάμο που δεν είσαι ικανοποιημένος και αντανακλάται στα παιδιά», είπε ο Πέτρος Κουσουλός.