«Πάρη μας...» - Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά τη βάφτιση του γιου της

«μαμά + μπαμπάς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πάρη μας...» - Η πρώτη συγκινητική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη μετά τη βάφτιση του γιου της

Η βάφτιση του μικρού Πάρη, γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου βαφτίστηκε την Παρασκευή 22/9 με τους γονείς του να έχουν διοργανώσει ένα event, κανονική υπερπαραγωγή (δείτε εδώ τι ακολούθησε στο after party).

Ο στολισμός ήταν επιλογή της Ιωάννας μαζί με τον φίλο της και διακοσμητή, Στέφανος, ο οποίος επιμελήθηκε κάθε λεπτομέρεια και μάλιστα η Τούνη ευχαρίστησε ιδιαιτέρως μέσα από την πρώτη της ανάρτηση την Κυριακή 24/9.

Μέσα από ένα κείμενο, που έγραψε η Τούνη στο post, που έκανε στο instagram ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στη βάφτιση και τη βοήθησαν, ώστε να μείνει αξέχαστη η βάφτιση του Πάρη.

Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τη βάφτιση του γιου της

«Πάρης Αλεξάνδρου.

Και κάπως έτσι… ο νούνι έγινε Πάρης! Σας δείχνουμε μερικές εικόνες από την πιο ονειρεμένη βάπτιση ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ! Όλοι οι αγαπημένοι μας ήταν εκεί… Όλα ήταν παραπάνω από υπέροχα!!! @stefanosmen σε ευχαριστούμε για την απίστευτη διοργάνωση… Είσαι ο φίλος, ο διακοσμητής και πλέον ο event planner της καρδιάς μας!
Ήταν όλα καλύτερα από όσο θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε
Πάρη μας, σου ευχόμαστε το πιο όμορφο και λαμπρό μέλλον… θα είμαστε πάντα στο πλάι σου να σε αγαπάμε και να σε στηρίζουμε!

μαμά + μπαμπάς», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Ο λόγος που πήγαν στην εκκλησία 2 ημέρες μετά τη βάφτιση

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου σήμερα, τρεις μέρες μετά τη βάφτιση του νουνίτο και η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο μπέμπης τους αυτή τη στιγμή πηγαίνουν στην εκκλησία για την πρώτη κοινωνία του Πάρη, ο οποίος πλέον είναι 9 μηνών.

Εκεί τους περιμένουν και οι νονοί του, Γιώργος Μανίκας (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για τη νέα του οικογένεια) και Στέλλα Πάσσαρη, καθώς όπως ορίζει το έθιμο πρέπει να βρίσκονται δίπλα στο πνευματικό τους παιδί και τις τρεις φορές που πρέπει να κοινωνήσει, ενώ σημαντικό είναι πώς πρέπει να κάψουν και την λαμπάδα του.

«Καλημέρα. Καθοδόν για την εκκλησία λοιπόν. Μετά τη βάπτιση, το μωρό πρέπει να κοινωνήσει τρεις φορές μέσα στο διάστημα 40 ημερών. Επίσης πήρα μαζί τη βαπτιστική λαμπάδα για να καεί», είπε αρχικά η ξανθιά Influencer.

Και έπειτα συμπλήρωσε: «Ναι εννοείται πως οι νονοί μας περιμένουν στην εκκλησία ήδη».