Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με ναργιλέδες και χορό στην πίστα μέχρι το πρωί - Το ξέφρενο γλέντι της βάφτισης του μικρού Πάρη (Βίντεο)

Ο στολισμός, οι μπομπονιές, η τούρτα και όλες οι λεπτομέρειες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Με ναργιλέδες και χορό στην πίστα μέχρι το πρωί - Το ξέφρενο γλέντι της βάφτισης του μικρού Πάρη (Βίντεο)

Το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πολυσυζητημένη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο νουνίτο έγινε και επίσημα Πάρης! Τα social media, λοιπόν, κατακλύστηκαν με βίντεο και φωτογραφίες από την τελετή, αλλά και το γλέντι, ενώ η ίδια η Influencer δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όλο τον στολισμό, από την κολυμπήθρα, την τούρτα, μέχρι και τις μπομπονιέρες, αλλά και τη στιγμή που οι δύο νονοί του μπέμπη φώναξαν το νέο όνομά του και τον άλειφαν με λάδι.

Το γλέντι της βάφτισης του νουνίτο

Και αφού το μυστήριο ολοκληρώθηκε, όλοι μεταφέρθηκαν στον χώρο της δεξίωσης, όπου ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί, με άπειρο χορό και μουσική. Στο μικρόφωνο, μάλιστα, ήταν ο Νικηφόρος, με τον οποίο η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ το φόρεμα υπερπαραγωγή της) είχε συνεργαστεί στο Just The 2 Of Us και έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, αλλά και η Κέλλυ Κελεκίδου, η οποία έλαμψε με το μαύρο της ρούχο και την αλογοουρά.

Δείτε επίσης: Με βεγγαλικά και σαμπάνιες - Η είσοδος Τούνη & Αλεξάνδρου με τους νονούς και το μωρό στη δεξίωση

Η περήφανη και συγκινημένη μανούλα δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και μόνη της, τραγουδώντας μαζί με τους καλλιτέχνες. Η Στέλλα Πάσσαρη και ο Γιώργος Μανίκας, ως νονοί, έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας μαζί με τους δύο γονείς και το έζησαν όλο το βράδυ σαν ένα τεράστιο πάρτι για τον μικρό Πάρη (δείτε εδώ όλους τους καλεσμένους celebrities που παρευρέθηκαν).

Αξίζει να σημειωθεί πως στη δεξίωση υπήρχαν και ναργιλέδες!