Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος είναι ο σύζυγος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,Tyler McBeth;

Εγκατέλειψε τα πάντα για να σταθεί δίπλα του

Στέφανος Κασσελάκης: Ποιος είναι ο σύζυγος του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,Tyler McBeth;

Το βράδυ της Κυριακής 24/9 ολοκληρώθηκε η εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και τα βλέμματα έπεσαν στο νικητή της αναμέτρησης Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και στο σύζυγό του, Tyler McBeth (δείτε εδώ τα αποτελέσματα της αναμέτρησης).

Ποιος είναι ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, όμως;

Ο Tyler McBeth είναι ένας βέρος Αμερικανός, ο οποίος εγκατέλειψε τη ζωή στην Αμερική, για να σταθεί δίπλα στο σύντροφό του και νεοεκλεγμένο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται για έναν 35χρονο νοσοκόμο, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων, υποστηρικτικός και στήριγμα του συζύγου του. Είναι πάντα μαζί με το Στέφανο Κασσελάκη και δεν τρομάζει η έκθεσή του στα φώτα της δημοσιότητας. Από τα ρεπορτάζ, που έχουμε παρακολουθήσει, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε, πως οι δύο αυτοί άνθρωποι είναι αχώριστοι.

Από το πρωί που ξεκινάει η μέρα του Στέφανου και του Tyler, είναι συνέχεια μαζί. Μαζί για πρωινό, μαζί στο γυμναστήριο, μαζί στις γιορτές, μαζί στη βράβευση του Tyler στο νοσοκομείο, όπου εργαζόταν. Ακόμη και το βράδυ της πρώτης εκλογικής διαδικασίας για πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τους είδαμε μαζί να πάνε, να παραλάβουν το φαγητό από το delivery.

Η οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη διατηρεί εξοχικό στις Σπέτσες και το ζευγάρι δεν παραλείπει να το επισκέπτεται τακτικά. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth επισκέπτονται συχνά το γραφικό νησί του Αργοσαρωνικού για τις εξορμήσεις τους.

Η οικογένεια είναι σταθερό σημείο αναφοράς για τον Tyler

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Tyler McBeth να έχει επιλέξει να βρίσκεται μακριά από τα πάτρια εδάφη του και να διαμένει στην Ελλάδα, για να είναι δίπλα στο σύζυγό του και να τον στηρίζει, ωστόσο πίσω στην Αμερική έχει αφήσει μία αρκετά δεμένη οικογένεια. Οι γονείς του και ο αδερφός του στάθηκαν στο πλάι του σε αυτή τη νέα απόφαση ζωής και συνεχίζουν να παραμένουν ενωμένοι σα μια γροθιά. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που έχουν δημοσιεύσει οικογενειακές στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πληροφορίες θέλουν τον Tyler ιδιαίτερα κοινωνικό στο σχολείο. Παρέες, φίλοι, πάρτι, βόλτες αποτελούν τις παιδικές και εφηβικές του αναμνήσεις μέχρι να επιδοθεί στη μεγάλη του αγάπη για την επιστήμη του, τη νοσηλευτική. Τώρα έχει επιλέξει να ακολουθήσει τη μεγάλη του αγάπη στην προσωπική του ζωή και να έρθει στην Ελλάδα. Να μείνει δίπλα στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, να σταθεί πλάι του και να τον στηρίξει σε αυτή τη μάχη, να είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το νέο ταξίδι του Στέφανου, αλλά και δικού του.